El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

L'Hospitalet treballa en els estudis previs del Pla integral dels Blocs Florida

Durant una visita al barri de la Florida, l'alcaldessa Núria Marín ha dit que, juntament amb els veïns i altres administracions, s'estudiarà el futur de les vivendes

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat està treballant en els estudis previs del Pla de regeneració integral dels Blocs Florida, que serviran per definir possibles solucions a les problemàtiques que hi ha en aquesta zona, segons ha informat el consistori en un comunicat.

Durant una visita al barri de la Florida, l'alcaldessa Núria Marín ha dit que, juntament amb els veïns i altres administracions, s'estudiarà el futur de les vivendes dels Blocs Florida per intentar trobar una solució consensuada als problemes que presenten.

"S'estudiaran totes les possibilitats per arribar a una decisió consensuada i aconseguir un espai amable i vivendes en millors condicions", ha dit Marín.

"MOLT AMBICIÓS"

L'alcaldessa ha afegit que el Pla de regeneració integral dels Blocs Florida serà "molt ambiciós, amb propostes a curt, mitjà i llarg termini".

Notícies relacionades

Marín ha visitat aquest dimecres les activitats programades durant les vacances escolars, que arriben a un total de 800 infants i joves i que compten amb la col·laboració de diferents entitats del barri.

Més notícies de l'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA