El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

L'Hospitalet acull la cinquena edició del Campus Jordi Alba per a nois i noies de 6 a 16 anys

L'alcaldessa Núria Marín va agrair al jugador el compromís amb la ciutat catalana

Núria Marín i Jordi Alba.

Núria Marín i Jordi Alba. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / L'HOSPITALET

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín; el regidor d'Esports i Joventut, Cristian Alcázar, i el jugador del FC Barcelona Jordi Alba van presentar divendres passat la cinquena edició del Campus Jordi Alba, que es farà, un any més, a l'Hospitalet.

El Campus està dirigit a nois i noies de 6 a 16 anys, i es farà del 26 de juny al 14 de juliol a l'Estadi Municipal de l'Hospitalet, a la Feixa Llarga, i al Poliesportiu Municipal Bellvitge Sergio Manzano, on es faran activitats de natació.

VALORS

El Campus Jordi Alba planteja un doble objectiu. Per una banda, treballar tots els aspectes bàsics per a un futbolista, i, per altra banda, promoure els valors que Jordi Alba considera principals, i que es poden aplicar a altres aspectes de la vida: el treball en equip, la humilitat, el joc net i la capacitat de no rendir-se mai.

El campus es va iniciar el 2013 a l'Hospitalet, la ciutat de naixement personal i esportiu del jugador.

L'ESPORT, VITAL

L'alcaldessa va destacar que "l'esport, a més de la seva importància en la formació dels nens i joves, és una aposta estratègica de l'Hospitalet, una ciutat que, amb esforç, ha aconseguit dotar-se d'equipaments esportius de qualitat". Núria Marín va agrair a Jordi Alba el seu compromís amb la ciutat amb la realització d'aquest campus i altres iniciatives que porta a terme amb la seva família.

  

Notícies relacionades

Jordi Alba Ramos va néixer a l'Hospitalet el 1989 i va començar a jugar a futbol a l'Atlètic Club Hospitalenc. L'any 2012 va fitxar pel FC Barcelona, on juga de lateral, així com a la selecció espanyola.

Més notícies de l'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA