El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

POLÍTIQUES SOCIALS

La Generalitat i L'Hospitalet firmaran un conveni per a la concertació de places de residència

La finalitat de la mesura és resoldre el dèficit que pateix la ciutat

hospi

hospi

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / L'HOSPITALET

L'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat i la Conselleria de Treball, Afers Socials i Família firmaran en els propers mesos un conveni per a la concertació de places de residència per a persones grans i persones dependents, amb la finalitat de resoldre el dèficit que pateix la ciutat.

Així ho han acordat l'alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, i la consellera Dolors Bassa, en la visita que aquesta darrera ha realitzat aquest divendres a L'Hospitalet, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

NOU CONVENI

L'alcaldessa Marín ha manifestat que "cal replantejar un nou conveni per donar resposta a les necessitats de places residencials per a persones grans i discapacitades".

Marín i Bassa han abordat també qüestions relacionades amb l'ocupació, l'atenció social, la infància i les famílies a la ciutat en un clima de "diàleg".

PARTICIPACIÓ

Notícies relacionades

La consellera ha mostrat el seu interès pel projecte que l'Ajuntament ha plantejat per a la millora integral de la zona dels Blocs Florida i ha ofert al consistori la participació del seu departament en el marc de la comissió mixta Ajuntament-Generalitat, que treballa en diferents temes estratègics per a la ciutat.

Més notícies de L'Hospitalet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA