Troba el teu habitatge a barcelona

Poblacions de Barcelona on encara podràs trobar un pis de lloguer

Tucasa.com t’ofereix una selecció de vivendes en aquest règim des de 790 euros, preparades per fer la mudança en els pròxims dies

Poblacions de Barcelona on encara podràs trobar un pis de lloguer
3
Es llegeix en minuts

El setembre és el mes de l’any que mobilitza més contractes de lloguer, estudiants, trasllat de personal en el gremi de l’ensenyament i sanitari, tornada de vacances buscant una vivenda que s’ajusti més al teu pressupost econòmic, són alguns dels motius que condicionen la trobada d’un pis de lloguer a Barcelona o en una població on podràs trobar vivendes en aquest règim per preus més assequibles. Així que des de Tucasa.com ens desplacem a diversos pobles on encara podràs trobar un pis per entrar a viure en els pròxims dies.

PIS DE LLOGUER A SANT CUGAT DEL VALLÈS

Més de 30 pisos de lloguer a Sant Cugat el Vallès. La firma Spotahome ofereix centenars d’immobles i habitacions de lloguer amb un ampli ventall de tipologies i preus. En aquest cas ens presenta aquest apartament en planta baixa per a amants de la natura, d’un dormitori que disposa d’un gran jardí amb impressionants vistes. La vivenda és lluminosa i acollidora.

Preu 790 euros/mes.

Més informació i fotografies en pis de lloguer a Sant Cugat Del Vallès.

PIS DE LLOGUER A VILANOVA I LA GELTRÚ

Si necessites un bonic pis de lloguer a Vilanova i la Geltrú aquest modern apartament compta amb dues habitacions, una suite amb bany i llit doble, i una altra amb lliteres, un bany complet i àmplia i lluminosa sala amb sofà convertible en llit. La cuina està totalment equipada amb tot el necessari per sentir-se com a casa: nevera, forn, microones, rentaplats, rentadora, torradora, cafetera, bullidor d’aigua. Tot de primera qualitat i ben cuidat.

Preu 1.500 euros/mes.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a Vilanova i la Geltrú. Open Inmo Barcelona.

PIS DE LLOGUER A L’ HOSPITALET DE LLOBREGAT

Aquest pis de lloguer a l’Hospitalet de LLobregat és ampli, bonic i cuidat. S’entrega semimoblat. Disposa de sala menjador, cuina, un dormitori doble i dos d’individuals, bany complet i lavabo. És exterior i compta amb terrassa.

Preu 1.200 euros/mes.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a l’ Hospitalet de Llobregat. Macrofinques.

PIS DE LLOGUER A BADALONA

¿Cerques un pis de lloguer a Badalona? En tenim més de 200 per oferir-te, però aquest ens agrada en particular perquè estar a només 10 minuts a peu de la platja del Pont de Petroli, amb la qual cosa podràs disfrutar del mar tots els dies d’any. Compta amb un dormitori i és perfecte per a parelles.

Preu 1.200 euros/mes.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a Badalona. Spotahome.

PIS DE LLOGUER A TERRASSA

No et perdis l’oportunitat d’aquest pis de lloguer a Terrassa envoltat de tots els serveis necessaris. Ubicat en una quarta planta amb ascensor i un pas de la zona universitària, constitueix una gran opció per viure o invertir en aquesta tranquil·la i familiar localitat dels voltants de Barcelona. Té àmplia sala-menjador amb molta llum, una cuina recentment reformada i moblada de bona mida amb accés al safareig, tres amplis i lluminosos dormitoris (dos de dobles i un de mitjà) i, finalment, un bany independent amb dutxa i un acabat impecable. Sense moblar.

Preu: 825 euros/mes.

Més informació i fotografies en pis de lloguer a Terrassa. Tiko.

PISOS DE LLOGUER A SABADELL

Dos pisos de lloguer a Sabadell són els que hem volgut destacar en aquest article.

El primer es troba sense moblar, disposa de certificat energètic, tres habitacions, un bany, cuina moblada i una àmplia sala menjador amb sortida a terrassa. Les despeses de comunitat i fibra van incloses en el preu.

Preu: 900 euros/mes.

Més informació i fotografies en pis de lloguer a Sabadell. Laudor XXI.

I per finalitzar l’article ho fem amb aquesta vivenda, àmplia i lluminosa, de tres habitacions amb armaris, sala amb terrassa i cuina amb safareig.

Igualment disposa de certificat energètic.

Preu: 820 euros/mes.

Notícies relacionades

Més informació i fotografies a pis de lloguer a Sabadell. Home Oportunity.

Finalment, si tens una immobiliària i t’ha resultat interessant aquest article en el qual pots donar visibilitat als teus immobles i arribar amb les teves vivendes a milers de lectors, pots donar-te d’alta com a empresa a tucasa.com i t’informem.