Vendes massives

Allau de compres de neveres d’hotel a Granollers al viralitzar-se un ‘tiktok’ d’una botiga

Dotzenes de persones es van acostar als Encants de la ciutat catalana per aconseguir un refrigerador per 30 €

PERFIL | Toni Parra, ‘l’Eliminador’: l’home que buida pisos

Allau de compres de neveres d’hotel a Granollers al viralitzar-se un ‘tiktok’ d’una botiga

ANNA MAS

2
Es llegeix en minuts
Clàudia Mas
Clàudia Mas

Ubicada/t a Sabadell

ver +

«Ni farem enviaments, ni les guardarem, ni les posarem a Wallapop. Qui vulgui una nevera, que vingui». Aquestes paraules de Toni Parra, el responsable dels Encants de Granollers, es van viralitzar a Tik Tok. Al cap de cinc hores des que les va pronunciar, la botiga de la capital del Vallès Oriental estava plena de compradors que, en allau, batien rècords al provocar un un ‘sold out’ de neveres d’hotel ‘made in’ Granollers.

Parra explica que fins i tot algun dels seus clients van fer «més de quatre hores amb cotxe», ja que venien des de Girona, Vic, Tarragona o Castelló amb un objectiu entre cella i cella: comprar els petits refrigeradors per un preu de 30 €.

Tot i que els clients habituals són els del Vallès, el responsable assegura que ha rebut compradors que el segueixen des d’Andorra, Madrid o Andalusia. L’anunci de les neveres a TikTok es va viralitzar en pocs minuts, i va acumular més d’un milió i mig de reproduccions i també va desencadenar una riuada de comentaris.

Els clics no van ser únicament virtuals, ja que l’endemà de la publicació, concretament dimecres dia 12 de juliol, les vendes dels Encants de Granollers es van incrementar exponencialment i més d’un centenar de compradors speraven davant de la nau ubicada al número 7 del carrer de Francesc Ribas abans d’obrir les seves portes.

«És una sensació pràcticament indescriptible», aferma Parra a aquest diari, mostrant-se satisfet d’impulsar el seu canal de TikTok des de fa any i mig. «Al seu torn, sents una enorme responsabilitat, ja que vols atendre a tothom de la millor manera possible», afegeix.

100 neveres d’hotels

Vaciamos y Damos, una altra empresa de la qual també és responsable Toni Parra, tal com ja va explicar aquest diari, recupera el material sobrant de vivendes buides o de negocis que han abaixat la persiana. Però, en aquesta ocasió, les neveres provenen d’un hotel de nou pisos (que prefereix no revelar la seva identitat) que, mes a mes, preveu buidar cada una de les seves plantes compostes per 150 habitacions.

«El mes següent tindré més neveres, però no faré vídeo». Parra argumenta la decisió degut a la llarga llista d’espera d’unes 80 persones. «Per respecte no penjaré res més de les neveres. Moltes persones van venir des de lluny i es van quedar sense frigorífic. El primer és tenir empatia i gratitud», dicta el propietari.

Els ‘Encants de Barcelona’és el mercat més famós de la capital catalana i pot saltar a la vista que a Granollers hi hagi també uns Encants. I aquí ve la pregunta: ¿per què la coincidència del nom? El responsable de la botiga explica que l’han batejat els mateixos clients: «Hi havia una gran quantitat de persones que ens comentaven que com a mínim dues vegades al mes es desplaçaven cap als Encants de Barcelona».

Notícies relacionades

Amb els Encants de Granollers ja no és necessari viatjar per descobrir petits tresors: «Al Vallès també és possible trobar objectes de segona mà», específica amb orgull el responsable. 

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers

Temes:

Granollers