Hospital de Granollers

Salut planteja un nou model de governança a l’hospital de Granollers

L’objectiu és obrir un diàleg amb el consistori per «analitzar i veure les diferents possibilitats» que existeixen sobre la manera de definir una nova governança del centre

Salut planteja un nou model de governança a l’hospital de Granollers

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha traslladat aquest divendres a l’alcaldessa de Granollers i presidenta de la Fundació Privada Hospital de Granollers, Alba Barnusell, la voluntat d’explorar noves línies de governança de la institució.

Balcells ho ha explicat en el marc de la visita que ha fet a l’ampliació del centre hospitalari, que ha anunciat que obrirà les portes a finals de gener.

«S’ha d’obrir una reflexió amb l’ajuntament de com podem en els pròxims mesos pensar una millor governança per garantir que mai més un centre com el de Granollers hagi de sentir que té problemes propis per donar cobertura a la seva població», va detallar el conseller en una atenció als mitjans conjunta amb l’alcaldessa de la localitat.

L’objectiu, segons el conseller, és obrir un diàleg amb el consistori, així com amb la fundació, per «analitzar i veure les diferents possibilitats» que existeixen sobre la manera de definir una nova governança del centre.

L’entesa entre les parts, considera, dotarà la ciutadania d’un «millor instrument».

El renovat hospital

Notícies relacionades

Balcells va considerar que l’hospital és «un equipament que feia falta i que permetrà un punt d’inflexió en l’atenció sanitària a la ciutadania de Granollers i la comarca», amb una ampliació que donarà resposta a les necessitats actuals.

El nou edifici polivalent de l’hospital, de 14.742 metres quadrats, es va alçar contigu a les actuals Urgències, en un solar cedit per l’ajuntament, amb una inversió de 35 milions d’euros. La planta baixa acull l’ampliació i renovació del servei d’urgències i posa a disposició fins a 90 punts d’atenció.