Pòdcast

Exclusiva de les Mamarazzis: Sebastián Yatra va tenir la iniciativa en la seva ruptura amb Aitana

La rapidesa i la manera de comunicar la notícia per part del cantant colombià han sorprès l’entorn de l’exconcursant d’‘OT’

La trobada fortuïta (i no desitjada) de Rosalía i Rauw Alejandro en un avió a Miami

5
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les Mamarazzis acomiaden el mes de novembre un nou dimecres «al màxim d’informació». Laura Fa i Lorena Vázquez han fet el seu particular repàs setmanal de la premsa rosa amb temàtiques molt variades. Drames familiars, ruptures, trobades fortuïtes i documentals han sigut algunes de les novetats més destacades dels últims dies, motiu pel qual han sigut mereixedors de copar les portades de les principals revistes del cor.

Sense cap dubte, una de les notícies de la setmana va arribar per part de Sebastián Yatra, que dilluns passat va confirmar la seva ruptura amb Aitana Ocaña després de gairebé un any de relació. Es tracta, per tant, d’un festeig que cap dels dos va arribar mai a fer oficial des que les Mamarazzis el van avançar en exclusiva el gener passat.

Nous detalls de la separació

A més, en unes declaracions que per la seva rapidesa van agafar per sorpresa l’entorn de l’exconcursant d’‘Operación Triunfo’, el colombià va assegurar que són i seran «grans amics de la vida». «Crec que la manera no és la que ella [Aitana] hauria escollit», afirma Vázquez, que ja va avançar en el programa ‘Y ahora Sonsoles’ d’Antena 3 que la iniciativa en aquesta decisió sembla que és del mateix Yatra. ¿Hauria sigut millor un comunicat conjunt?

Així mateix, les Mamarazzis han revelat altres detalls en aquesta separació, l’origen de la qual sembla que es remunta a la trobada de la ja exparella a Mèxic: «Hi havia possibilitat de donar-se una segona oportunitat», comenten. No obstant, quan Yatra i Ocaña van quedar per sopar a Sevilla, trobant un lloc entre l’atapeïda agenda dels Latin Grammy, sembla que la decisió ja estava presa.

Aprofitant que la conversa ha donat peu a això, les Mamarazzis també han comentat que els assistents a la gala en la qual els cantants es van conèixer també van ser testimonis del flirteig entre l’exvocalista d’El Canto del Loco, Dani Martín, i una coneguda presentadora de televisió, tot i que han preferit no revelar-ne la identitat.

Capricis de la casualitat

Parlant de premis, els guardons de la música llatina del 17 de novembre a Sevilla també van permetre la trobada entre una altra exparella d’artistes, tot i que aquesta vegada es donés per casualitat. Amb la ruptura entre tots dos encara en procés de curació, tant Rosalía com Rauw Alejandro, així com els seus respectius entorns, van fer tot el possible per no coincidir en la cerimònia dels Latin Grammy. També l’organització de la gala va posar de la seva part per evitar que la catalana i el porto-riqueny es trobessin al llarg de l’esdeveniment.

No obstant, la casualitat és capritxosa, i una trobada fortuïta en el vol de tornada a Miami va acabar amb les insistències d’un i de l’altre per no veure’s les cares. Asseguts en la tercera i cinquena fila de l’avió, les dues superestrelles van compartir espai durant diverses hores en una situació tan surrealista com –suposem– incòmoda.

Drama en la família Cristo Rey

I de les ruptures passem als drames familiars. La visita d’Ángel Cristo Jr. al programa ‘¡De viernes!’ de Telecinco ha sigut l’altra gran ‘bomba’ de la setmana. En una entrevista plena de declaracions incendiàries, el fill de Bárbara Rey va arremetre contra la seva mare i va destapar la relació tòxica entre tots dos.

Un relat en el qual pràcticament es descrivia com un «esclau» de l’actriu –no podia sortir amb les seves amigues i l’obligava a fer-li massatges als peus mentre ella mirava pel·lícules, entre altres coses– bé podria ser la justificació perfecta per als 120.000 euros que suposadament va cobrar Cristo Jr. per l’entrevista, que, tot sigui dit, va tenir molt bones dades d’audiència.

Entre les diverses hipòtesi entorn de les causes d’aquest conflicte, molts espectadors coincideixen a assenyalar que es tracta d’un muntatge, tot i que la pròpia Rey es va encarregar de desmentir-ho en una trucada en directe en el programa ‘Y ahora Sonsoles’. Sigui com sigui, tant l’actriu com la seva filla, Sofía Cristo, han deixat entreveure amb les seves declaracions que Cristo Jr. arrossega diversos problemes, no només d’addiccions –ha passat nits al calabós per agredir un policia i per maltractaments cap a la mare de la seva filla–, i que aquesta exposició pública, potser motivada pels beneficis econòmics que comporta, podria contribuir a destapar altres escàndols de la vida privada del promotor de concerts i representant d’artistes. Així mateix, els rumors també han anat a parar a Ana Herminia Illas, actual parella de Cristo Jr. i a qui s’acusa de manipular-lo.

El Nadal d’Isabel Preysler

Contràriament al «malson» –com ell ho defineix– de Cristo Jr. es troba una Isabel Preysler que està a punt de complir un altre dels seus somnis. Es tracta ni més ni menys que de l’estrena del seu propi documental a Disney+, previst per al 5 de desembre. De fet, la ‘socialité’ va organitzar un passi privat dels dos primers episodis d’aquesta producció, titulada ‘Isabel Preysler: Mi Navidad’.

Notícies relacionades

Amb fins a 15 periodistes convidats, alguns de confiança i d’altres de desconeguts, la hispanofilipina es va encarregar de deixar-ho tot lligat per evitar qualsevol tipus de filtracions. ¿Com? Doncs a la vella usança: amb un contracte de confidencialitat que tots els convidats a aquesta «berenada», segons paraules de Fa, van haver de firmar. Això, sí, ja se sap que en la ‘docusèrie’ hi apareixen diverses parts de la casa de la protagonista i algunes de les seves manies, com els canvis constants de tovalloles per eixugar les mans o el vestuari i estricte protocol que ha de seguir el personal que treballa per a l’exdona de Carlos Falcó.

On es poden veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs en els principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva de les Mamarazzis: Sebastián Yatra va tenir la iniciativa en la seva ruptura amb Aitana

AGENCIAS