VÍDEO: EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Belén Esteban, la ‘princesa del poble’ de la tele (tot i que avui, havent fet els 50, prefereix que li diem Patrona) ho ha tornat a fer. Si el seu moment fan amb la foto de la seva adorada Rosalía, que va aconseguir conèixer durant el Festival Mad Cool del 2019, va triomfar a les xarxes socials, amb la proesa d’ahir a la nit s’ha superat amb escreix, ja que la televisiva protagonista de ‘Sálvese quien pueda’ es va fotografiar amb els Reis en dues instantànies diferents en què tots tres surten somrient. Va ser durant la festa del 25è aniversari del diari ‘La Razón’.

En realitat, l’Esteban ja havia coincidit amb Letizia fa 10 anys en un altre sarau de la mateixa capçalera. Però d’aquella trobada entre la ‘princesa de la tele’ i la llavors princesa d’Astúries no hi havia testimoni gràfic. Però a la festa del diari de Francisco Marhuenda, a la qual van assistir la ministra de Defensa, Margarita Robles; el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, i personalitats del món de l’empresa, la política i la comunicació, sí que hi ha hagut moment foto.

‘Sálvese quien pueda’

A més de Belén Esteban, els seus companys del docureality de Netflix no han faltat a la cita: María Patiño, Lydia Lozano, Chelo García-Cortés, Víctor Sandoval i Kiko Hernández (amb el seu marit Fran Antón). Després de posar al ‘photocall’, la de Paracuellos ha immortalitzat el moment amb Letizia i Felip, i ha aprofitat per creuar unes paraules amb la Reina, que s’ha mostrat molt pròxima amb la figura televisiva.

Segons alguns testimonis, Letizia s’ha interessat per la vida a Los Angeles de la filla de Belén, Andrea Janeiro, que s’està especialitzant en periodisme i xarxes socials.

Notícies relacionades

La de San Blas també s’ha fet a la festa amb els expresidents Mariano Rajoy i José Luis Rodríguez Zapatero.

A més de la Patrona, Kiko Hernández també s’ha retratat amb el Rei i Zapatero.