Ruptura

Aitana i Sebastián Yatra: el final d’una relació que mai es va fer oficial

Aitana i Sebastián Yatra: el final d’una relació que mai es va fer oficial
3
Es llegeix en minuts
Alba Giraldo
Alba Giraldo

Redactora

ver +

La ruptura entre Aitana i Sebastián Yatra ha arribat fins i tot abans de la confirmació pública de la seva relació. El festeig mai va ser oficialitzat pels seus protagonistes –malgrat que els van enxampar junts vegades–,però la seva ruptura, molt a pesar dels seus fans, sí que ha sigut confirmada pel colombià aquest dilluns. Els rumors de relació van començar a principis d’any, després que la cantant catalana posés fi al seu festeig de quatre anys amb l’actor Miguel Bernardeau després de l’estrena de la seva primera sèrie en comú, ‘La última’.

Però per conèixer la història entre Aitana i Yatra cal remuntar-se al 2018. L’artista estava concursant a ‘Operación triunfo 2017’ i el colombià va ser un dels convidats d’una de les gales. Durant la seva actuació al programa, el compositor ja va mostrar interès per la catalana en la seva interpretació de ‘Sutra’, quan se li va acostar per dedicar-li uns versos del tema.

Bonica amistat

El programa va acabar i la de Sant Climent de Llobregat, després de quedar segona, va començar la seva carrera en solitari i la seva projecció nacional i internacional. Aitana va acudir per primera vegada als Grammy Llatins, celebrats a Los Angeles, i allà va coincidir de nou amb Yatra. Aquest retrobament va fer que naixés entre ells una bonica amistat, que no va trigar a derivar en una col·laboració musical a la cançó ‘Corazón sin vida’, del disc ‘11 razones’ d’Aitana. En aquell moment, l’‘extriomfeta’ començava el seu idil·li amb el fill de l’actriu Ana Duato i l’intèrpret de ‘Talones rojos’ tenia una relació amb TIni Stoessel –que va acabar a mitjans del 2020–.

La seva amistat es va mantenir durant els anys següents i d’allà va sorgir una nova cançó, ‘Las dudas’, de l’àlbum ‘Dharma’ del colombià. Així mateix, tots dos van començar a mostrar la seva connexió públicament al programa ‘La voz kids’, on van ser ‘coaches’ durant les edicions del 2022 i el 2023.

Història d’amor

Quan tots dos ja havien acabat les seves respectives relacions, a finals de l’any passat, van començar els rumors d’idil·li entre ells. Aitana i Yatra van passar el Nadal junts a Madrid i un viatge a Londres amb altres amics. Tot i que mai van confirmar el seu festeig, les escapades cada vegada van ser més freqüents i els paparazzis els van enxampar junts i encaramel·lats durant les seves vacances a la República Dominicana i a Eivissa. També es van convertir en un suport imprescindible l’un per a l’altre en les seves respectives carreres.

Notícies relacionades

Tot i que la relació mai es va oficialitzar, Sebastián Yatra sí que ha confirmat la seva ruptura aquest dilluns. «Ens estimem molt. Som i serem grans amics de la vida. En aquest moment tots dos estem solters, cada un viu el seu propi camí, però l’estimo moltíssim i vam viure una història molt bonica aquest any», ha declarat l’intèrpret. Aquesta setmana, la cantant catalana també es trencava durant el seu concert a Bogotà pel seu ‘alpha tour’ i se sincerava amb els seus seguidors sobre el moment que estava passant: «Avui no estic tan bé emocionalment; no passa res, hi ha dies que estàs bé i d’altres que no».

Els rumors de crisi van començar quan la catalana no va aparèixer amb l’artista en esdeveniments com l’alfombra vermella dels Grammy Llatins a Sevilla, gala que Yatra presentava, i en el casament del germà del colombià. No obstant, malgrat aquests indicis, la ruptura ha agafat a tothom per sorpresa. I és que el colombià va acudir a l’últim concert d’Aitana a Madrid fa unes setmanes i va disfrutar de l’espectacle des del públic.