Marta, l’«amiga» catalana de Bertín Osborne

CANAL SUR

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Bertín Osborne

Aquesta setmana no s’ha parlat de cap altra cosa. Bé, sí. La separació de Chenoa també continua omplint titulars. Però que Bertín tingui un rotllet a Barcelona ens ha fet anar de corcoll a les Mamarazzis, que som les que controlem la informació. L’altre dia ens vam quedar al·lucinades escoltant que en un programa van explicar que la noia era joiera. Doncs no, Marta no és joiera. No sabem si el cantant té més d’un rotllet a la Ciutat Comtal, però, en tot cas, la que nosaltres hem destapat no té res a veure amb la joieria. Marta, de moment, no vol parlar. De moment. 

És una noia catalana, de 40 anys, llicenciada i resident en el que anomenem l’Upper Diagonal (la zona alta de Barcelona). Es van conèixer el 2017 i des d’aleshores les seves trobades han sigut intermitents. La pandèmia va generar certa distància entre ells, però una vegada passades totes les restriccions, es van tornar a trobar. Els amics han sigut testimoni de les seves cites, sobretot els de Bertín. Juan Carlos, el xòfer, s’ha ocupat de facilitar els bitllets de tren, els d’avió, les reserves en hotels... Juan Carlos coneix els gustos del seu cap i sap, per exemple, que a Bertín no li agrada dormir acompanyat. Així, tot i que la parella passava llargues jornades d’intimitat, arribada una hora prudencial, Marta se n’anava a una altra habitació per descansar. Dormien separats, vaja.

Un altre que estava informat de la relació és Rufo Sagnier. Bertín i Rufo es van conèixer fa més de 40 anys i des d’aleshores comparteixen confidències fins al punt que Marta, el mateix Rufo i Bertín han coincidit en diverses ocasions a Barcelona. Un dels restaurants on més solia acudir Bertín amb Marta és al ‘Negro’, a l’Avinguda Diagonal. No s’amagaven malgrat estar tots dos amb parella. Tenien una vida paral·lela que creien única. Bé, ho creia ella. Ara, l’entorn de Marta explica el xoc que li va produir a ella saber de l’existència de Chabeli Navarro, Encarna Navarro i Gabriela Guillén. ¿Explicarà Marta el seu testimoni algun dia? Apostem que sí.  

Gerard Piqué

Notícies relacionades

Aquesta setmana no ha sigut fàcil per a Gerard Piqué. El cap de setmana passat va estar en suspens esperant notícies de Shakira i els seus fills. Van volar a Espanya, però sense fer escala a Barcelona. I ho tenia previst. La casa d’Esplugues estava preparada. Però Shakira va aterrar a Madrid per posar per a la revista ‘Hola’ i després va posar rumb a Sevilla. I a Sevilla, nous disgustos per a Piqué. Els seus fills, que no els veu des de fa dies, van actuar en els Grammy Llatins. La tensió entre tots dos va en augment. Per si això fos poc, se suma un nou desastre empresarial per a Gerard. L’últim espectacle que ha organitzat Kosmos, la Kingdom Cup, sembla que no ha tingut l’acceptació que esperaven.

Segons els experts, posar a la venda les entrades tres setmanes abans de l’esdeveniment ha sigut d’una supèrbia excessiva. Sempre es venen amb moltíssima antelació, pel que pugui passar. Ells no, ells van pensar que en tres setmanetes farien el ‘boom’. I el ‘boom’ sembla que els explotarà a la cara. Només hi ha venut un 25% de l’aforament quan falta una setmana i a Kosmos estan molt preocupats. El públic no respon. El que havia de ser tota una jornada de partits amb semifinals i la final, ha quedat reduït a un únic partit. Molt han de canviar les coses perquè l’ambient al Palau Sant Jordi no sigui desangelat. Però no volem ser pessimistes, tot és possible. Des d’aquestes pàgines desitgem tot el millor a Gerard Piqué i a tot el seu equip, que nosaltres les Mamarazzis som rabioses però només amb els nostres ex, no amb els de Shakira.