Pòdcast

Exclusiva Mamarazzis: Més detalls de la nova amant de Bertín Osborne durant el seu matrimoni amb Fabiola Martínez

Gerard Piqué aterra a Nova York sense haver pogut veure els seus fills durant el seu pas per Espanya

Shakira arribarà a Barcelona aquest cap de setmana per preparar la seva declaració i defensa en el judici contra Hisenda

4
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les MamarazzisLaura Fa i Lorena Vázquez tornen aquest dimecres amb un nou episodi del pòdcast per a EL PERIÓDICO. Les periodistes han aportat noves informacions a l’exclusiva que van descobrir ahir en el programa ‘Espejo Público’ sobre la nova amant de Bertín Osborne durant el seu matrimoni amb Fabiola Martínez.

El cantant hauria mantingut una relació des de l’any 2017 fins ara amb una dona catalana, morena, de 40 anys la inicial de la qual és M. La implicada no vol parlar ni revelar la seva identitat perquè també tindria parella i no voldria perjudicar la seva relació sentimental (que també hauria començat el 2017).

Bertín Osborne i la seva nova amant

L’última trobada entre Bertín i la seva amant data del mes d’octubre de l’any passat, tot i que haurien mantingut el contacte a través de missatges i converses al llarg d’aquests anys. Aquesta última cita va tenir lloc en un restaurant japonès de la zona alta de Barcelona. «Després d’aquest sopar romàntic van pernoctar junts a un hotel molt conegut de Barcelona pròxim al passeig de Gràcia», asseguren les Mamarazzis. Tot i que les periodistes tenen constància de tres o quatre hotels més que haurien freqüentat a la capital catalana.

«Durant un temps, Bertín es prenia aquesta relació com una cosa més seriosa i li havia arribat a comentar la possibilitat de deixar Fabiola i iniciar una cosa més seriosa amb ella», revelen Lorena Vázquez i Laura Fa. «La relació era tan bona que ella ha estat a casa de Bertín Osborne i coneix les seves persones de confiança. Un xòfer i un amic que sempre l’acompanya eren les persones que l’ajudaven a gestionar i facilitar els viatges de Bertín a M. perquè es trobessin en la clandestinitat», asseguren.

La dona catalana pensava «que era l’única amant de Bertín Osborne, que era una relació especial». Segons la informació de les presentadores del pòdcast, aquesta noia «no és coneguda, i té una vida fora dels mitjans de comunicació i de l’art». A més, «és una noia molt atractiva, però no és gaire explosiva. És elegant, de classe mitjana-alta, més de l’estil de Fabiola, i no té cap necessitat econòmica amb aquesta relació».

Separació de Chenoa

Les Mamarazzis també han parlat de la separació de Chenoa i Miguel Sánchez Encinas. Aquest dimecres, la cantant ha presentat el seu primer projecte com a presentadora al capdavant de la nova edició d’‘Operación Triunfo’ de la mà de Prime Video. L’artista estava «preocupada» perquè la informació de la seva ruptura es filtrés perquè no volia «que el seu millor moment professional es veiés entelat amb preguntes sobre la separació». És per això que «l’equip del programa va demanar als mitjans que no fessin preguntes personals».

«Hi va haver una crisi abans de l’estiu, però van aconseguir superar-la», assegura Vázquez. Aquesta setmana, la revista ‘¡Hola!’ compta amb algunes declaracions de Chenoa en què es pronuncia sobre la separació i assegura «que s’estimen i es respecten, però necessiten temps, és una separació temporal per incompatibilitat en les seves professions».

Shakira a Espanya

Laura i Lorena també han donat les últimes informacions del pas de Shakira per Espanya. La colombiana va arribar al país aquest cap de setmana per acabar d’ultimar els detalls del seu judici amb Hisenda (que començarà dilluns vinent 20 de novembre) i participar aquest dijous a la gala dels Latin Grammy a Sevilla.

Segons les Mamarazzis, Piqué va estar tot el cap de setmana esperant i no sabia si veuria els nens, però finalment s’ha quedat sense veure’ls perquè, com poden confirmar en exclusiva Laura i Lorena, l’exfutbolista va arribar ahir a les set de la tarda a l’aeroport JFK de Nova York. «El tema de la custòdia s’està tornant a negociar i bastant més desfavorable per a Piqué. La negociació està sent dura. Han de renegociar el calendari de les visites perquè el calendari escolar americà no estava recollit en aquest conveni que van trigar tant a acordar», confirmen.

Shakira ha donat una exclusiva aquesta setmana amb la revista ‘¡Hola!’ on, entre altres temes, parla del suposat assetjament que va patir a Barcelona per part dels mitjans de comunicació. Les periodistes han volgut desmentir aquesta informació, assegurant que els mitjans catalans sempre han sigut molt respectuosos amb ella i la seva família. «Els problemes de Shakira i Piqué amb un paparazzi en un moment concret els fan generalitzar amb tota la premsa», comenten. «A qualsevol part del món hauria tingut periodistes i paparazzis amb una notícia de tal magnitud».

Notícies relacionades

Finalment, davant la desaparició del focus mediàtic de Gerard Piqué i Clara Chía, que últimament passen desapercebuts, Lorena ha pogut confirmar que la parella va passar el cap de setmana junts i la relació estava bé.

On es pot veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: Més detalls de la nova amant de Bertín Osborne durant el seu matrimoni amb Fabiola Martínez

Mamarazzis