Amb casc de moto

Surrealista i preocupant reaparició de Cándido Conde-Pumpido Jr. després de la seva detenció

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Preocupació per Cándido Conde-Pumpido en les últimes hores després que un programa de televisió revelés que l’ex de Lara Dibildos estaria ingressat a la planta de psiquiatria d’un hospital madrileny després de la seva detenció per un presumpte delicte d’agressió sexual a una jove brasilera, el 3 de novembre.

Mentre la investigació segueix endavant, l’advocat, que es troba en llibertat i sense càrrecs, ha negat en tot moment els fets i ha anunciat que es querellarà contra aquesta dona per la seva denúncia falsa.

Fingeix ser un repartidor

Notícies relacionades

Enmig d’aquestes preocupants informacions, Conde-Pumpido ha reaparegut i ho ha fet al seu domicili al barri de Canillejas, i d’una manera tan surrealista com impactant. Dijous a la tarda, mentre diferents mitjans de comunicació especulaven amb el seu ingrés a la planta de psiquiatria d’un hospital, el fill del president del Tribunal Constitucional arribava al seu domicili amb un casc de moto posat i fingint ser un repartidor a domicili per fer el salt a la premsa.

Poc després, Conde-Pumpido ha fet uns moviments molt estranys al fer malabars des de l’interior de la seva propietat per intentar col·locar la càmera del seu telèfon mòbil en diferents posicions estratègiques per gravar els mitjans de comunicació que feien guàrdia al lloc per intentar aconseguir les seves primeres declaracions després de la detenció per una presumpta violació.