Problemes de salut

Cándido Conde-Pumpido, ingressat després de ser acusat d’agressió sexual

«Està acostumat que l’hi facin tot, té persones que l’hi fan tot», revela la denunciant

Cándido Conde-Pumpido, ingressat després de ser acusat d’agressió sexual

EUROPA PRESS REPORTAJES

2
Es llegeix en minuts

El nom de Cándido Conde-Pumpido continua fent parlar. Aquesta mateixa tarda, a ‘Y ahora Sonsoles’, hem conegut més dades de l’advocat i una d’aquestes ha sigut impactant: ha hagut de ser ingressat i rebre assistència mèdica en les últimes hores. A més, l’espai ha comptat amb el testimoni de la denunciant i de la seva exdona i mare dels seus fills, Ana Rosa Fernández.

La detenció del fill del president del Tribunal Constitucional per presumpta agressió sexual a una jove brasilera ha posat l’actriu en el punt de mira, ja que segons la presumpta víctima el seu afer amb l’advocat va començar el dia 19, només dos dies després de la ruptura amb la filla de Laura Valenzuela.

Ara bé, la denunciant ha parlat en exclusiva amb el programa de Sonsoles Ónega i ha assegurat que Conde-Pumpido «em trucava a les tres del matí per preguntar-me on era i m’obligava a fer coses que jo no volia», i ha deixat clar que «no vaig sortir amb el Cándido per diners, sinó al contrari, li vaig deixar 200 euros».

Descriu un perfil completament desconegut d’ell ja que ha confessat que «està acostumat que l’hi facin tot, té persones que s’ho fan tot» i, a més, ha revelat que «a casa seva no té ni llum ni aigua, tenia unes càmeres al llit».

Aquesta última afirmació ha cridat l’atenció al plató i Ónega ha aclarit que el programa ha sentit un àudio de Conde-Pumpido en el qual li diu a la denunciant que si vol anar a casa seva, bé, però que no té ni llum ni aigua... Això sí, l’espai no sap en quin context ho diu.

Notícies relacionades

No obstant, les paraules més sorprenents no eren aquestes sinó quan afirmava: «Ell dia que la Lara era a la televisió, jo era amb ell al llit, estàvem tenint relacions sexuals amb la tele posada»... i és que quan Lara Dibildos explicava afligida a la televisió que havia trencat la seva relació amb l’advocat, aquest –suposadament– es trobava amb la denunciant.

Finalment, el programa ha parlat en exclusiva amb l’exdona de Conde-Pumpido i aquesta els ha comentat que «segueixo en un procediment penal amb el Cándido, em queda molt i no és econòmic» i que el més important per a ella en aquests moments és «que els meus fills i jo estiguem segurs».