Pòdcast

Mamarazzis: Tots els detalls de l’anhelat embaràs de Gisela Lladó

De la ruptura de Laura Escanes i Álvaro de Luna al nou idil·li entre Rosalía i l’actor protagonista de ‘The bear’

La polèmica entre Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega

7
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Setmana atípica per al pòdcast de les Mamarazzisa EL PERIÓDICO. La celebració del Dia de Tots Sants ha obligat a traslladar aquest vuitè episodi de la tercera temporada a dijous, coincidint amb la publicació de les principals revistes del cor. Més enllà d’aquest petit matís, Laura Fa i Lorena Vázquez han seguit amb la tònica habitual del programa per repassar el ‘superespecial’ de l’aniversari de la princesa Elionor, que aquest dimarts va arribar a la majoria d’edat i va portar a terme la seva particular jura de la Constitució, i moltes altres novetats.

Deixant de banda el seu costat republicà, les Mamarazzis han complert el seu deure periodístic per «reflexionar i criticar» un dels esdeveniments de l’any per a la família reial: el 18è aniversari d’Elionor de Borbó. Malgrat això, en una jornada en què l’hereva al tron havia de ser, a priori, la gran protagonista, totes les mirades van anar a parar a la Reina. «Letizia estava d’un mal rotllo...», ha remarcat Vázquez.

Això sí, malgrat la multitud d’hipòtesis sobre què va ser el que va generar aquest malestar en la dona de Felip VI, ningú ho sap del cert. Entre les especulacions s’ha dit que va passar una «mala nit» i que es trobava malament, tot i que, escèptiques, les Mamarazzis desconfien d’aquesta versió. «Hauries de trobar-te supermalament i tenir una ressaca del quinze com per no ser capaç de somriure una mica un dia tan important», ha fet broma Fa.

Picades d’ullet i referències en la família reial

Passant als ‘outfits’, la Reina va repetir la seva aposta per Carolina Herrera, aquesta vegada amb un vestit blau –color favorit d’Elionor–. Per la seva banda, la Princesa va ‘trencar’ anant, una altra vegada, amb pantalons. ¿Picada d’ullet al feminisme? De nou, les Mamarazzis dubten que així fos. «Com a picada d’ullet al feminisme, justet», han opinat sobre una opció que semblava més un homenatge a la vestimenta blanca que va portar la seva mare el dia de la petició de mà. Sigui com sigui, el que ha sigut confirmat gràcies a les filtracions és que va ser la mateixa sastreria que cus els vestits del Rei –Serna– la que es va encarregar de confeccionar aquest vestit a mida.

La que més ha rebut ha sigut la infanta Sofia, que per a l’ocasió va portar un vestit estampat de flors de lloguer d’una firma britànica de luxe. «Horrorós»,han comentat en el pòdcast, on han precisat que no era gens l’estil de la germana petita d’Elionor. Amb tot, també hi ha hagut temps per lloar l’«economia circular» de la família reial en aquesta aposta per llogar roba en lloc de comprar-la.

Festa a El Pardo

Quant a la festa posterior a l’acte institucional, el primer que salta a la vista, almenys per a les Mamarazzis, és la ubicació escollida: el Palau Reial d’El Pardo. Una decisió que podria deure’s a l’assistència del rei emèrit, que es va deixar veure al seient de copilot del cotxe que el va traslladar al lloc on la seva neta continuaria la celebració familiar de la seva majoria d’edat.

També van acudir a la festa les infantes Elena i Cristina, així com Froilà, i els germans Irene i Miguel Urdangarin. No obstant, també hi va haver grans absències com la de Pablo i Juan Urdangarin, Carla Vigo o una Victòria Federica que es trobava al Perú –aquesta última, això sí, va publicar una felicitació a la seva cosina a les xarxes socials–.

Sense sortir de la Casa Reial, la revista ‘Lecturas’ ha publicat en portada que la infanta Cristina ha «frenat» el seu divorci amb Urdangarin per evitar que es casi amb Ainhoa Armentia, una cosa que hauria fet molt mal a l’exjugador d’handbol, ja que el seu desig és consolidar la relació amb la seva nova parella.

La ‘Reina del Pop’, a Barcelona

La següent ‘reina’ a aparèixer en el pòdcast d’aquest dijous ha sigut Madonna, que aquesta setmana tornava a Barcelona per actuar per partida doble al Palau Sant Jordi. Allotjada a l’Hotel Arts, la ‘Reina del Pop’ ha celebrat els 40 anys de carrera amb una gira mundial que ha tingut com a parada més recent la capital catalana, on fa anys sortia a fer fúting per les Rambles, han recordat les Mamarazzis. En aquesta ocasió, l’artista nord-americana, de 65 anys, ha canviat la carrera a peu per la bicicleta, com també canvien els lavabos de les seves habitacions d’hotel abans del ‘check-in’ i després del ‘check-out’ perquè no se subhastin. Manies de reina, suposem.

Una altra cantant amb estatus de reina, almenys al nostre país, és Rosalía. El nom de la catalana ha tornat a ser notícia després dels rumors que la vinculaven a l’actor nord-americà Jeremy Allen White, protagonista a la sèrie ‘The bear’. Les Mamarazzis no apostaven perquè aquestes especulacions fossin del tot certes, però les fotografies en les quals apareixen tots dos passejant junts per Farmers Market, a Los Angeles, han confirmat que després de deixar les seves respectives parelles podrien trobar-se en l’etapa inicial d’una nova relació.

Ruptura en el món ‘influencer’

Contràriament, la ‘influencer’ Laura Escanes (27) hauria dit adeu al seu idil·li fugaç amb el cantant Álvaro de Luna (29). Després d’una primera crisi sentimental a l’agost, quan l’artista va començar a sospitar d’una possible infidelitat per part d’ella, i de la corresponent reconciliació entre tots dos, ara la truita s’hauria girat perquè el «flirteig» amb una tercera persona vingui de part de De Luna.

¿Era la dedicatòria en directe de la cançó ‘Todo contigo’ part de la «remuntada final» d’un amor fallit? Sigui com sigui, les Mamarazzis no han desaprofitat l’oportunitat per enviar ànims a l’ara també presentadora del programa ‘La travessa’.

Gisela Lladó, a la fi embarassada

Una de les bones notícies del dia ha arribat de la mà de la revista ‘¡Hola!’, que aquest dijous ha publicat una entrevista sota la firma de Lorena Vázquez amb l’exconcursant de la primera edició ‘‘Operación triunfo’ Gisela Lladó. En el reportatge, la cantant i estrella de Disney, de 44 anys, ha revelat que a la fi serà mare, després d’un dur procés per quedar-se embarassada.

El naixement del nadó està previst per al mes d’abril, tot i que Lladó no n’ha volgut conèixer el sexe ni tampoc ha volgut anticipar-se a la seva arribada pensant en possibles noms, roba o dissenys d’habitació. Tant ella com la seva parella, José Ortega, són molt feliços per la notícia, que ha sigut motiu de celebració també per a les Mamarazzis.

El «menysteniment» d’Ana Rosa a Sonsoles

Finalment, en aquest episodi la polèmica no podia faltar. En una entrevista per a Informalia, la presentadora de televisió Ana Rosa Quintanaha deixat alguns titulars més que controvertits. Deixant de banda la seva aposta per Pablo Motos com a millor presentador del país, quan ella sempre havia defensat que aquest lloc pertanyia a Joaquín Prat, el que més ha cridat l’atenció han sigut les seves declaracions sobre la seva excompanya a Telecinco i ara competència directa a Antena 3, Sonsoles Ónega: «És bona, d’una altra manera jo no l’hauria contractat».

Sorpreses per aquesta afirmació, les Mamarazzis han contrastat aquesta versió amb la de la presentadora de ‘Y ahora Sonsoles’, que s’ha encarregat de desmentir Quintana: «Jo mai he estat contractada per Unicorn (productora d’Ana Rosa), la meva relació contractual era amb ‘Informativos de Telecinco’», ha assegurat. Així doncs, tot sembla apuntar que el fitxatge d’Ónega per Atresmedia és una ‘espina’ que encara continua clavada entre els platós de Mediaset.

Notícies relacionades

Una altra cosa que salta a la vista són les constants entrevistes que està concedint la conductora de ‘TardeAR’, que precisament no està arribant a les dades d’audiència esperades –segons els seus propis pronòstics– en aquest nou projecte del grup Mediaset. ¿Haurà de tornar Prat a l’horari de tarda?

On veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’InstagramFacebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

ialvarez43668367 barcelona     09 01 2017     teletodo     gisela   uno de lo180608210923

ialvarez43668367 barcelona 09 01 2017 teletodo gisela uno de lo180608210923 / JORDI COTRINA