Pòdcast

Exclusiva Mamarazzis: Maluma tindrà el seu primer fill el 2024

Dulceida i Alba Paul presentaran un nou pòdcast

¿Què faran Les Campos amb l’ostentosa col·lecció de María Teresa Campos?

Desmentida la crisi de parella entre Gerard Piqué i Clara Chía

Mamarazzis: el paper determinant de la mare d’Arantxa Sánchez Vicario en la reconciliació familiar

5
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Nou dimecres, nou episodi del pòdcast de les Mamarazzis. Aquesta setmana, Laura Fa i Lorena Vázquez tornen amb diverses exclusives sota el braç i, una vegada més, porten a terme el seu particular repàs setmanal de portades de les revistes del cor. Comencem pel final.

Ho estaven anunciant i així ha sigut: la «noticia d’abast internacional» i de la qual «es faran ressò mitjans de tot el món», inclosos aquells a l’altre costat del bassal, ha pres vida amb l’anunci de l’embaràs de Susana Gómez (29), la nòvia de Maluma (29). El cantant i la seva parella, que van oficialitzar la seva relació a finals del 2021, seran pares per primera vegada l’any que ve, tal com ha confirmat una persona molt pròxima a l’entorn del cantant nascut a Medellín.

Precaució a les xarxes socials

«Estan tots dos molt il·lusionats», han afirmat les mamarazzis, que també han revelat que ella s’ha allunyat de l’agenda de la seva parella per viatjar menys i poder passar tranquil·la aquests mesos abans de donar a llum. Així mateix, Fa i Vázquez han comentat l’última publicació de Maluma a Instagram: el missatge «Loquito por ti» i quatre fotografies en les quals l’arquitecta només apareix mostrant la seva cara des de darrere del seu nòvio, mantenint oculta la seva panxa i evitant així qualsevol tipus d’especulació sobre aquest embaràs.

D’exclusiva en exclusiva

Les altres dues exclusives revelades en l’episodi d’avui tenen com a protagonistes molt més pròximes. D’una banda, les mamarazzis han confirmat queMaría Teresa Campos tenia «una col·lecció de 300 parells de sabates, bolsos de marca i roba caríssima». Després de la mort de la icònica presentadora de televisió, la seva família s’encarregarà de gestionar totes aquestes pertinences, que si no acaben als armaris d’Alejandra Rubio, Terelu Campos o Carmen Borrego, tindran dos finals possibles: es vendran en un mercat ambulant benèfic o es donaran al pare Ángel.

D’altra banda, la parella formada per la ‘influencer’ Dulceida, de 33 anys, i Alba Paul, de 36 anys, emprendrà un projecte a Podimo, on aviat començaran un nou pòdcast. Això sí, a falta de nous detalls, aquest no seria l’únic projecte conjunt que totes dues tenen entre mans.

Urdangarin i el seu nou treball

Abans de revelar aquesta informació en exclusiva, no ha pogut faltar un repàs exhaustiu de l’actualitat dins de la Família Reial. El primer a fer acte de presència ha sigut Iñaki Urdangarin, que junt amb la seva parella Ainhoa Armentia ha protagonitzat la portada en exclusiva de la revista ‘Semana’. ¿El motiu? Tots dos han deixat enrere el seu passat en un bufet d’advocats per començar a treballar en una constructora. Pel que sembla, la parella porta reincorporada a l’activitat laboral des del mes de juliol passat, la qual cosa contradiu tots aquells rumors que parlaven d’una possible nova ocupació d’Urdangarin com a assessor fiscal.

La notícia no ha deixat ningú indiferent, ja que, com apunta Fa, no eren pocs els que pensaven que amb una pensió de 5.000 euros al mes i sense haver de fer-se càrrec de les despeses associades als seus fills –com avancen les informacions sobre el divorci entre l’exjugador d’handbol i la infanta Elena–, ell no tornaria a treballar.

També Froilà està immers en una nova aventura laboral. El net del Rei emèrit es troba treballant en una empresa petrolera dels Emirats Àrabs i viu a tot just 50 quilòmetres del seu avi, amb qui precisament va estar en el concert ‘Nits de Còrdova’ celebrat al país de l’Orient Mitjà.

L’atapeïda agenda de la princesa Elionor

Sobre Joan Carles I, la seva presència a l’imminent 18 aniversari de la princesa Elionor sembla estar confirmada, tot i que encara es desconeix tant si acudiran tots els seus cosins com si hi haurà una foto oficial de família. El que sí que ha quedat més clar després d’uns dies d’especulacions és el que el jove militar va dir a l’hereva al tron durant el besamans celebrat amb motiu del Dia de la Hispanitat. «Que guapa que està, Borbó» hauria sigut la frase que va despertar els somriures dels Reis i la seva filla.

Un altre misteri que ha quedat revelat és el destí de l’avió que la Princesa va agafar després de la conclusió de l’esmentada cerimònia. Pel que sembla, Elionor, que aquests dies ja prepara la seva assistència als premis Princesa d’Astúries –en els quals l’actriu Maryl Streep ha sigut una de les premiades–, va agafar un vol direcció a Londres per reunir-se amb alguns amics de la ciutat britànica. Es pot recordar que la filla gran de Felip VI i Letizia va cursar durant dos anys els seus estudis de batxillerat a l’UWC Atlantic College, un institut pròxim a Cardiff, a Gal·les.

Una altra que no para de viatjar és Tamara Falcó, que en unes «vacances per descansar de les seves vacances postlluna de mel» ha volat a Eivissa acompanyada del seu marit Íñigo Onieva, tal com revelava la portada ‘Diez Minutos’. I parlant de noucasats, en el programa d’avui no podia faltar una menció per a Isabel Pantoja, que a falta de la seva mare va comptar amb un padrí de luxe: Jorge Javier Vázquez. A l’enllaç també van acudir altres personalitats de l’univers ‘Sálvame’ com l’anteriorment esmentada Carmen Borrego o la mateixa Lydia Lozano.

No hi ha crisi Piqué-Chía

Notícies relacionades

I per anar tancant, ¿què seria un programa de les Mamarazzis sense novetats sobre Piqué i/o Shakira? En aquest cas, el que han volgut deixar clar tant Fa com Vázquez és que no hi ha crisi de parella ni de cap tipus entre l’exfutbolista i la seva actual parella, Clara Chía. Contràriament al que molts mitjans havien publicat en els últims dies, l’entorn pròxim de l’actual president de la Kings League, que aviat viatjarà a Llatinoamèrica per continuar expandint el seu projecte i qui sap si per passar més temps junt amb els seus fills a Miami, ha desmentit els esmentats rumors.

On es pot veure i escoltar les Mamarazzis

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram,  Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: IvooxSpotifyPodimoAmazon Podcasts i Apple Podcasts. Tots els clips de Mamarazzis a TikTok.

Exclusiva Mamarazzis: Maluma tindrà el seu primer fill el 2024

INSTAGRAM (@maluma)