Sobtada pèrdua

Mor Sherika de Armas, Miss Uruguai, als 26 anys

Després de dos anys de lluita contra el càncer cervicouterí

Mor Sherika de Armas, Miss Uruguai, als 26 anys
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’excandidata a Miss Món Sherika de Armas va morir aquest 13 d’octubre de 2023 als 26 anys després de dos anys de lluita contra el càncer cervicouterí. Mayk de Armas, germà de l’excandidata a Miss Univers per l’Uruguai, va fer pública la notícia en el seu perfil de la xarxa: «Vola alt, germaneta. Sempre i per sempre», amb un dels textos que més ha commogut l’entorn de la model. Segons van informar des del programa ‘TV Show’ de l’Uruguai, Sherika de Armas va morir per un càncer d’úter, motiu que va sacsejar «el món de la moda i de les xarxes socials».

Notícies relacionades

La coronada com a Miss Uruguai el 2015 s’havia sotmès a un tractament de quimioteràpia i radioteràpia, però la malaltia finalment va progressar fins a la metàstasi. Amb tot just 18 anys, la fama internacional va arribar a la seva vida després de guanyar el títol de Miss Uruguai 2025 i representar així el seu país en el certamen de bellesa Miss Món, on va destacar per haver sigut una de les sis joves de 18 anys que van competir i van guanyar el carinyo de centenars de persones. 

També es va convertir en voluntària de diversos projectes socials com la Fundació Pérez Scremini, que orienta els seus esforços a treballar per la cura del càncer infantil a l’Uruguai.

Temes:

Càncer