Més ‘beef’

El missatge verinós de Shakira a l’exsogre, el pare de Piqué, a la seva nova cançó, ‘El jefe’

El missatge verinós de Shakira a l’exsogre, el pare de Piqué, a la seva nova cançó, ‘El jefe’
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shakira continua llançant ‘beef’ en cada nova cançó que publica. La diva colombiana, de 46 anys, no només ha acabat malament la relació amb la seva exparella, Gerard Piqué, sinó també amb els pares d’aquest, els exsogres. Tal com es pot sentir a la nova cançó, ‘El jefe’, un corrido tumbado que interpreta amb la banda de música mexicana Fuerza Regida, la de Barranquilla li desitja un final abrupte al pare de l’exblaugrana i pare dels seus fills, Milan i Sasha.

Més que el cridaner ‘look’ que lluu al vídeo, que ja es pot veure a Youtube, amb texans, cotilles d’encaix, botes de taló i barret texà, i un altre conjunt de cuir vermell, la lletra de la nova cançó és el que està fent parlar més els seus fans. Parla de la situació que viuen molts immigrants que deixen el país d’origen per guanyar-se la vida en d’altres i després acaben explotats laboralment.

Supermare

Però a més de lamentar això, Shakira parla de la seva nova vida com a mare soltera, treballant per donar- tot el millor als seus fills, i fent malabarismes per quadrar l’agenda de concerts, esdeveniments i gravacions per portar-vos a l’escola «a les nou».

El to va pujant fins que la cantant deixa anar: «‘Qué ironía, qué locura, esto sí es una tortura. Te matas de sol a sol y no tienes ni una escritura. Dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura. Pero ahí sigue mi exsuegro que no pisa sepultura’», amb referència al pare de l’esportista i exsogre de la cantant, l’advocat barceloní Joan Piqué.

A més, quan Shakira canta aquesta part, Fuerza Regida li tapa la boca. 

A la cançó ‘Music session #53’ amb Bizarrap, Shakira havia esmentat l’exsogra, la mare de Gerard Piqué, Montserrat Bernabeu, amb la frase «‘Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda’», així que en la nova cançó hauria triat parlar aquesta vegada del sogre.

Enemistat

Notícies relacionades

Arran dels seus problemes amb Hisenda, també van començar les baralles amb Joan Piqué, ja que ell, el seu administrador i el mateix Gerard estaven encarregats de gestionar alguns dels tributs que suposadament no s’havien de pagar. Després, quan va transcendir la infidelitat de l’esportista amb la seva actual parella, Clara Chía, i la premsa s’arremolinava cada dia a les portes de casa seva, el pare de Piqué, fart de tants curiosos, va enviar una carta a la cantant obligant-la a desallotjar la residència on havia viscut en els últims set anys, ja que així es va estipular al document de divorci.

Va ser llavors quan la cantant es va mudar a Miami, on resideix actualment.