Ariana Grande i Dalton Gomez: els detalls del divorci després de dos anys de matrimoni
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ariana Grande i Dalton Gomez van confirmar la seva separació el mes de juliol passat, però no ha sigut fins aquest dilluns que la parella ha iniciat els tràmits del divorci. Segons el portal ‘TMZ’, Laura Wasser, advocada de la cantant, ha al·legat que el motiu de la separació són «diferències irreconciliables» en el matrimoni.

El procediment legal l’ha iniciat la intèrpret de ‘Thank U, Next’, tot i que també ha arribat per part de l’agent immobiliari gairebé de manera simultània. El mitjà nord-americà assegura que la demanda cita el 20 de febrer de 2023 com la data de separació, gairebé cinc mesos abans que es fes oficial per part dels mitjans de comunicació.

Separació amistosa

Fonts pròximes a l’exparella han assegurat a la revista ‘People’ que Grande i Gomez s’estaven «prenent el seu temps junts per repassar lentament els detalls de l’acord en privat». «Han sigut molt afectuosos i respectuosos uns amb els altres en cada pas d’aquest procés», han informat. També havien firmat un acord prenupcial.

Notícies relacionades

Els mateixos testimonis asseguren que els primers problemes en el matrimoni van començar quan l’artista es va mudar a Londres per al rodatge de ‘Wicked’ i es van enfrontar a una relació a distància. «Ariana no té més que paraules amables per dir sobre Dalton. Durant el seu matrimoni, ell era el seu fan número u», han revelat.

Després de la notícia de la ruptura, l’actriu ha començat un idil·li amb Ethan Slater, coprotagonista a ‘Wicked’, que també va sol·licitar el divorci a la seva llavors dona, Lilly Jay, fa un parell de mesos.

Temes:

Divorci