Koh Samui

Silvia Bronchalo no visita el seu fill Daniel Sancho a presó per primera vegada des que va arribar a Tailàndia

Silvia Bronchalo no visita el seu fill Daniel Sancho a presó per primera vegada des que va arribar a Tailàndia
1
Es llegeix en minuts

Silvia Bronchalo podria haver abandonat Tailàndia. És la teoria que es maneja després de la seva cridanera absència aquest dijous a la presó de Koh Samui, on ha acudit diàriament per visitar Daniel Sancho des que el 17 d’agost passat –coincidint amb el final dels 10 dies d’aïllament del cuiner espanyol després del seu ingrés a la presó per protocol Covid-19– va arribar al país asiàtic per acompanyar el seu fill després de la detenció pel presumpte assassinat d’Edwin Arrieta.

Es tracta, per tant, de la primera vegada en dues setmanes –a excepció dels dissabtes i diumenges, que els reclusos no poden veure els seus familiars– que l’exparella de Rodolfo Sancho no compleix amb la seva cita diària amb Daniel, que si aquest dimecres va poder veure tant la seva mare com el seu advocat tailandès, Khun Anan, avui no ha rebut cap visita.

Una cridanera absència que es produeix després de diversos dies arribant al centre penitenciari de Koh Samui amb una voluminosa motxilla amb estris d’higiene i llibres per fer l’estada del seu fill a la presó més còmoda i suportable. En la seva última visita al cuiner va cridar especialment l’atenció l’enuig de Silvia, que molt seriosa i sense ocultar el seu malestar, donava un cop de porta a l’abandonar el lloc en un taxi.

Notícies relacionades

I després d’aquesta sorprenent reacció en l’última visita a Daniel, la seva mare ha ‘desaparegut’ i segons ha avançat ‘El programa de Ana Rosa’ podria haver agafat un vol aquest dijous per tornar a Madrid.

Per tant, el cuiner tornaria a estar completament sol, tot i que està previst que el seu pare, Rodolfo Sancho, viatgi a Tailàndia en els pròxims dies acompanyat pels seus advocats per visitar el seu fill a la presó. Un retrobament que es podria produir coincidint amb el primer mes de Daniel a la presó, que es complirà d’aquí a tot just una setmana.