Aitana i Sebastián Yatra, de compres a Diagonal Mar (Barcelona), amb contratemps inclòs

1
Es llegeix en minuts

Després de diversos mesos intentant mantenir la seva relació allunyada dels focus, l’arribada de l’estiu ha marcat un abans i un després per a Aitana Ocaña i Sebastián Yatra. I és que la parella ha decidit relaxar-se, viure el seu amor amb naturalitat i presumir per fi de la seva felicitat públicament, deixant-nos moments inoblidables com l’apassionat petó amb barco –portada de la revista ‘Diez Minutos’ fa diverses setmanes– durant les seves vacances a Eivissa amb què van confirmar el seu ‘secret’ a veus: ¡Estan enamoradíssims!

 Malgrat que encara es mostren tímids davant les càmeres al ser preguntats pel seu festeig –que hauria començat el desembre del 2022, poc després de la ruptura de la cantant i Miguel Bernardeau– ja no s’oculten i una bona prova d’això són aquestes imatges, captades poc abans que separessin els seus camins després de disfrutar al màxim el seu primer estiu com a parella.

 Tot i que en aquests moments Yatra es troba a Nova York –on ha debutat com a tennista a l’US Open de la mà de Carlos Alcaraz– i Aitana a Mèxic promocionant el seu nou treball, poc abans d’abandonar Espanya els vam enxampar disfrutant d’un relaxat passeig pel centre comercial Diagonal Mar, a Barcelona.

Un bon cop

Notícies relacionades

Un bon cop Inseparables, i mostrant complicitat i somriures, la parella va recórrer un centre comercial abans de tornar junts a l’hotel en què s’han allotjat durant la seva estada a la ciutat natal de la cantant de ‘Las Babys’. Un moment en què Sebastián va protagonitzar un petit ‘contratemps’ davant les càmeres, tan absort amb les preguntes sobre la seva relació amb Aitana que es va colpejar el cap amb el sostre del cotxe a l’entrar.

 Una anècdota sense conseqüències –ja que no es va fer mal– a la que tots dos van reaccionar divertits i amb molt sentit de l’humor. Això sí, sobre la seva felicitat durant el seu primer estiu d’amor, ¡ni una paraula!