Tomb en el cas de l’assalt a la casa de Miguel Bosé: no era seva
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa uns dies, mitjans mexicans anunciaven que Miguel Bosé havia patit un assalt armat a la seva casa de Ciutat de Mèxic. Allà també hi havia dos dels seus fills i treballadors de la llar quan 10 encaputxats van irrompre a la vivenda, els van lligar les mans i els van retenir més de dues hores i, finalment, van fugir amb un furgó robat i un botí valorat en més de 3 milions d’euros.

Malgrat que el cantant panameny va voler treure importància a l’assumpte amb un comunicat en què resumia el succés sense entrar-hi en detalls, sembla que els periodistes del país centreamericà encara tenen novetats per revelar.

Pròfugs

L’última ha sigut anunciada pel corresponsal Javier Caballero, que ha confirmat el que era un secret a crits: la casa del Rancho San Francisco on van tenir lloc els fets divendres passat no és propietat de Bosé, sinó de la presentadora mexicana Inés Gómez, pròfuga des del 2021 després de ser acusada de malversació de 146 milions de dòlars i altres delictes, i el seu marit Víctor Álvarez.

Notícies relacionades

Caballero va explicar en la seva intervenció a ‘Ya es verano’, d’Antena 3, que la també actriu i model té «diverses ordres de crida i cerca» i està fitxada per la Interpol al ser considerada «presumpta capitost d’una banda de blanqueig de diners». Per la seva banda, el periodista Arturo Ángel defensa que aquesta vivenda, que no se sap si estava sent llogada o deixada, no seria exactament propietat de la presentadora de 40 anys, sinó d’«un integrant diferent de la seva família».

Es pot recordar que, malgrat que la Fiscalia General de Justícia de la capital mexicana ja ha obert una investigació i ha convidat el cantant a presentar una denúncia, ell no ha obert cap procediment legal encara. Segons afirmen alguns experts en seguretat, és probable que Bosé rebés intimidacions per part dels atracadors, que l’haurien amenaçat de tornar i fer-li mal a ell o a la seva família en cas de denunciar l’assalt.