Famosos

Exclusiva Mamarazzis: Shakira, disgustada perquè Piqué no compleix el conveni de guarda i custòdia dels seus fills

Exclusiva Mamarazzis: Shakira, disgustada perquè Piqué no compleix el conveni de guarda i custòdia dels seus fills

FERRAN NADEU

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Nou desacord entre l’exparella i la raó és, aquesta vegada, el profund disgust de la cantant Shakira perquè Gerard Piqué no està complint l’acord que tots dos van firmar pel benestar dels seus fills.

Fonts pròximes a l’artista colombiana ens asseguren que ella no comprèn que la seva exparella cedeixi la custòdia dels seus fills a terceres persones quan ell és qui «per conveni» se n’ha de fer càrrec íntegrament. «Shakira no està d’acord que Piqué no prengui tot el temps lliure possible de la seva feina i dels seus compromisos personals per estar amb els nens durant el seu període de vacances», ens comenten les mateixes fonts.

Si bé és cert que els petits han sigut vistos junt amb el seu pare disfrutant del parc d’atraccions Port Aventura i d’altres moments d’oci en família, el malestar de Shakira es deu que li consta que en altres moments, Milan i Sasha han estat sota la custòdia d’alguns familiars mentre Gerard Piqué atenia els seus compromisos professionals, una cosa que no permetria el conveni. L’entorn de la cantant precisa que «Shakira no ha autoritzat en cap moment que els nens passin part del seu període de vacances amb familiars o tercers», com ha passat en diverses ocasions, i així incompleixin l’acord que van firmar les dues parts quan van posar punt final a la seva relació. En concret, el conveni firmat estableix que si, durant les vacances un dels progenitors no pot fer-se càrrec personalment dels nens, ha d’oferir sempre a l’altre progenitor l’opció de la cura dels menors o, en el cas que aquesta opció no sigui possible, ha d’existir una autorització explícita de l’altre progenitor al respecte perquè es facin càrrec dels menors familiars o tercers.

Shakira va decidir per aquest motiu, per si era requerida pel pare dels seus fills, quedar-se a Londres i no allunyar-se de Barcelona en l’última ocasió que va viatjar a Espanya per acompanyar els seus fills. És més, ens asseguren que mai li van ser notificades a l’artista les ocasions en què els nens no van ser sota la tutela del seu pare ni se li va donar la possibilitat de poder ser ella qui s’ocupés del Milan i la Sasha.

D’altra banda, ens expliquen que Shakira desaprova que siguin sempre els petits els que hagin de fer viatges tan llargs per poder estar amb el seu pare. «A Shakira li agradaria que Gerard fes l’esforç de passar les vacances en algun lloc que fes la vida més fàcil als seus fills. Els nens porten més de 60 hores volades en viatges transoceànics i és un gran esforç per a ells».

Notícies relacionades

La setmana vinent, probablement el dia 31, està previst que el Milan i la Sasha tornin a Espanya per disfrutar de l’últim tram de les vacances amb el seu pare, de manera que es donarà compliment al 55% de dies acordats per al seu gaudi aquest any. Aquest càlcul ha sigut prorratejat basat en el fet que Shakira es va mudar a Miami el mes d’abril passat i no al gener (com al principi tenia previst), de manera que el seu pare ha pogut distrutar dels nens durant tres mesos més a Barcelona, abans que marxessin definitivament als Estats Units.

Els anys següents, si no s’acorda el contrari, el 66% de les vacances d'estiu, els nens el passaran amb Gerard Piqué, tal com es va acordar i es va ratificar al conveni firmat el mes de desembre passat. Pel bé dels petits, desitgem que aviat solucionin les seves diferències.