Xarxes socials

¿Qui era Annabelle Ham, la jove ‘influencer’ de Youtube que va morir als 22 anys?

¿Qui era Annabelle Ham, la jove ‘influencer’ de Youtube que va morir als 22 anys?

Instagram / Annabelle Ham

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ahir, dia 19, el món ‘influencer’ es va aixecar amb una notícia trista: la jove Annabelle Ham, de tan sols 22 anys, havia mort després de patir un atac epilèptic, segons va informar la seva família mitjançant un comunicat publicat en el perfil d’Instagram de la ‘youtubera’. «Estem compartint aquesta notícia amb profunda pena. L’Annabelle va experimentar un esdeveniment epilèptic i va partir cap a les portes del cel», va informar la família junt amb una fotografia de la noia.

¿Qui era Annabelle Ham?

Annabelle Ham era una ‘influencer’ nord-americana que es va fer famosa per compartir la seva vida universitària i les seves experiències quotidianes a través de les xarxes socials: a Youtube –80.000 seguidors–, Instagram –78.000 seguidors– i a TikTok –36.000 seguidors–.

A través d’aquestes aplicacions, també compartia contingut de moda i bellesa. A Youtube acostumava a pujar ‘hauls’ de roba, ‘vlogs’ del seu dia a dia, tutorials de maquillatge i també publicava els seus viatges. A Instagram mostrava les seves rutines i la seva família i amics, al mateix temps que compartia missatges inspiradors diàriament.

La noia patia epilèpsia, una malaltia que li van diagnosticar de petita. Tal com va informar la seva família en el comunicat a través de l’Instagram de la noia, «va lluitar amb aquesta malaltia durant molt temps i volia crear consciència envers seu, cosa que farem en el seu honor».

Annabelle Ham va assistir a un comiat de soltera i, hores després, la seva germana Alexandra va denunciar la desaparició de la ‘influencer’ a Fairhope (Alabama, EUA), i va alertar que havia sigut vista per última vegada caminant per un moll, segons va publicar el ‘Daily Mail’. Finalment, va ser la policia nord-americana la que va emetre un comunicat en el qual anunciava que havien trobat la noia sense vida.

Mitjans internacionals van començar a especular sobre la seva mort. I per això la família va demanar: «Sisplau, no publiqueu ni difongueu especulacions o detalls infundats. Hi haurà un moment per compartir més detalls i aprofundir en la seva vida. Els comentaris innecessaris només serveixen per fer-nos mal».

Mostres de carinyo

Notícies relacionades

Després de conèixer-se la notícia, la seva família i amics han acudit a les xarxes socials per expressar el seu dolor i compartir records de la ‘influencer’. La seva germana Amelia ha publicat un homenatge en el seu Instagram en el qual descriu la seva germana com una persona «dolça i increïble que estimava sense límits i tocava el cor de molts». I el mateix han fet els seus seguidors, que han volgut mostrar el seu suport a la família, commoguts per la seva pèrdua.

Per la seva banda, la germandat d’Alpha Omicron Pi, a la Universitat Estatal de Kennesaw de Geòrgia, on residia Ham, han lamentat la seva mort en un comunicat publicat en les seves xarxes socials. «Alpha Omicron Pi està de dol per la pèrdua d’Annabelle Ham, Beta Zeta. L’Annabelle va viure una vida vibrant, va portar somriures a cada situació i va ser apreciada per tots els que la van conèixer», ha publicat la germandat.