Les declaracions polèmiques de les filles de Bertín Osborne després de la nova paternitat del seu pare
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’anunci de l’embaràs de Gabriela Guillén ha sacsejat la premsa del cor. Va ser la mateixa model i empresària la que la setmana passada va confirmar la notícia que està esperant un fill i que el pare és Bertín Osborne. Després de conèixer-se la notícia, el presentador i cantant va assegurar que es tracta d’un embaràs «no buscat» i que, malgrat això, ajudarà «en el que pugui».

Aquestes declaracions polèmiques van ser durament criticades per diferents personalitats de la televisió com Mercedes Milá, que va qualificar la reacció del madrileny de «repugnant». Ara són les seves filles les que, a través de xarxes socials, han compartit alguns missatges que semblen fer referència a la nova paternitat del seu pare.

Silenci i destí

Notícies relacionades

Primer, Alejandra (47), la filla gran del presentador de ‘Tu casa es la mía’, ha publicat una frase de l’escriptor i filòsof Goethe: «Quan falten les idees, les paraules venen molt bé». També Eugenia, de 37 anys, ha optat per una citació literària, en el seu cas, de l’escriptor polonès Stanislaw Lec: «Per fer-se sentir de vegades cal tancar la boca». Finalment, Claudia, de 34 anys, ha abandonat la controvèrsia generada arran de les declaracions del seu pare i ha tractat el concepte de destí: «Totes les coses que t’emocionen no són aleatòries, estan connectades al teu propòsit. Persegueix-les», ha escrit.

Així, doncs, tot apunta que el destinatari d’aquests missatges és un Bertín Osborne que aquest cap de setmana ha sucumbit a la pressió mediàtica i ha carregat durament contra la premsa: «Estem vivint un assetjament com mai en la meva vida», ha denunciat en un directe d’Instagram.