Col·laboradora a Catalunya Ràdio

Juliana Canet la fa grossa a TikTok per unes declaracions sobre el físic d’Ibai Llanos

Vídeo | Ibai Llanos carrega contra Gerard Piqué en directe: «És un dels teus forts això»

Juliana Canet, la ‘influencer’ de TV-3: «Mai faré contingut en castellà»

Juliana Canet la fa grossa a TikTok per unes declaracions sobre el físic d’Ibai Llanos
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Juliana Canet, presentadora de Catalunya Ràdio, ha sigut tendència a les xarxes socials després d’unes polèmiques declaracions sobre l’‘streamer’ Ibai Llanos. Molts usuaris ja demanen l’acomiadament de la ‘influencer’ catalana de la corporació pública.

En un vídeo compartit en el seu compte de TikTok personal, la col·laboradora de ràdio i televisió apareix junt amb el seu company de ‘XL’, Roger Carandell, debatent sobre si alguns rostres coneguts tenen «energia de menjar cony». Un dels escollits en la seva anàlisi ha sigut el ‘youtuber’ Ibai Llanos.

Polèmiques declaracions

«Crec que hi ha un tipus de tio, que Ibai és una mica aquest perfil, com que la vida no l’ha tractat especialment bé, fins a un punt de la seva vida, ara segurament està deixant de menjar tant cony, però és un tipus de noi que es veu que és com un friqui, una mica nen rata. Com saben que ho tenen tot per perdre s’entreguen molt a totes les facetes de vida on senten que poden tenir alguna cosa», apuntava la catalana.

Per la seva banda, Carandell sentenciava assegurant que creu que el creador de ‘La Velada del Año’ se’ls menja «de dos en dos, cada mitja hora». Un vídeo que ha compartit el creador de contingut a Twitch a través de les seves xarxes socials en to de broma, però que ha desencadenat la polèmica. I és que alguns usuaris han qüestionat què hauria passat si s’hagués donat el cas contrari i un home hagués publicat un vídeo sobre dones que practiquen fel·lacions.

Disculpes

Notícies relacionades

Juliana no ha trigat a eliminar el vídeo del seu compte de TikTok i pronunciar-se a través de Twitter per demanar disculpes després de les seves paraules.

«¡Bon dia! Em sap realment greu que un vídeo fet per al meu TikTok, sense cap mala intenció i amb to de broma s’hagi mal interpretat d’aquesta manera. No dic res sobre persones grasses ni lletges, parlo dels friquis utilitzant prejudicis i estereotips. Evidentment, sense pensar que podria afectar tan profundament alguns. Espero que accepteu les meves disculpes», ha escrit la ‘influencer’.