Última hora: la Guàrdia Civil es presenta a la finca on se celebrarà el casament de Tamara Falcó i Iñigo Onieva

Un cotxe de la Guàrdia Civil sortia de la finca El Rincón davant l’imminent casament dels dos pardalets

Última hora: la Guàrdia Civil es presenta a la finca on se celebrarà el casament de Tamara Falcó i Iñigo Onieva
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

En tot just 48 hores, Tamara Falcó i Íñigo Onieva segellaran el seu amor amb tots els seus éssers estimats de testimonis. Un dia molt especial que, després de la llarga espera i tota la llista dels imprevistos, per fi ha arribat. Aquesta setmana, el palau El Rincón on tindrà lloc la cerimònia s’ha convertit en un continu formiguer d’activitat... i la visita inesperada de la benemèrita.

Camions, furgons i vehicles privats han estat fent viatges durant aquests dies a la finca per cobrir tots els detalls que encara no s’han ultimat, però ens ha cridat especialment l’atenció la presència d’un vehicle de la Guàrdia Civil... ¿ha tingut Tamara algun problema o vol seguretat per a un dia tan espectacular?

Un cotxe de la Guàrdia Civil sortia de la finca El Rincón davant l’imminent casament dels dos pardalets. Els agents abandonaven el lloc després de supervisar que està tot en ordre a dos dies del gran enllaç... però, ¿per què han anat a la finca?

Notícies relacionades

Tots els treballadors de la finca ho estan supervisant tot al mil·límetre perquè dissabte, 8 de juliol, estigui tot preparat perquè els dos pardalets i tota la seva família puguin disfrutar d’aquest dia tan especial.

La cerimònia religiosa tindrà lloc a la petita capella de la finca, on accediran tan sols els familiars més pròxims perquè no caben més de 12 persones al seu interior. La resta dels convidats presenciaran el ‘sí, ho vull’ a través d’una gran pantalla instal·lada als jardins, on a continuació tindrà lloc el còctel, on se serviran deu exclusives creacions dissenyades per a l’ocasió per ‘The Bar Edition’ amb còctels que fan referència a moments i vivències significatives i especials per als nòvios.

Temes:

Tamara Falcó