Festa multitudinària

¿Qui és Fiona Ferrer, la dona amb qui es divertia Albert Rivera a Sevilla?

Ha dedicat tota la seva carrera professional a la moda, món en el qual va créixer

¿Qui és Fiona Ferrer, la dona amb qui es divertia Albert Rivera a Sevilla?

JOSÉ OLIVA / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de mesos en què els rumors de crisi han sigut una constant en la seva relació, fa una setmana es va confirmar el que semblava un secret a crits: la ruptura de Malú i Albert Rivera després de 4 anys d’amor i una filla en comú de 3, Lucía.

 Una setmana després que Luis Rollán –íntim amic de la cantant de ‘Toda’– confirmés la ruptura al programa ‘Fiesta’, Albert Rivera va reaparèixer públicament pel 60è aniversari de José Luis López ‘el Turronero’ dissabte a Sevilla.

 I als assistents els va cridar l’atenció la seva proximitat i complicitat amb Fiona Ferrer –una de les solteres d’or del nostre país–, amb qui se’l va veure parlant i intercanviant confidències. «Hi havia certa intimitat i les mirades parlaven per si soles», han explicat al programa d’Antena 3 presentat per Sonsoles Ónega.

Però, ¿qui és Fiona Ferrer?

Fiona Ferrer Leoni (Barcelona, 1974) ha dedicat tota la seva carrera professional a la moda, món en el qual va créixer, de manera que, tot i que mai ha exercit com estilista, ha confessat que hi ha molt d’ella en la protagonista de la novel·la ‘La estilista’ que va publicar el 2021, Frida, i viceversa.

«L’elegància és ser un mateix», deia Ferrer, que amb aquesta obra pretenia rendir homenatge a tots els professionals del sector de la moda reflectint-ne els seus llums i ombres.

Notícies relacionades

Amb la tercera de les seves novel·les, Fiona Ferrer Leoni volia «enaltir tots els professionals de la moda», un món en el qual, diu, els èxits poques vegades són responsabilitat individual i solen deure’s a un equip, per això quan el treball en equip no funciona els professionals que l’integren pateixen ansietat, depressió i anorèxia, temes que aborda a la novel·la. «Si veiem aquestes situacions, tenim la responsabilitat de denunciar-les», ha dit l’autora sobre el patiment dels professionals de la moda, un món que considera «molt creatiu» i que sol estar integrat per persones sensibles que, davant les exigències i la competitivitat, poden fer-se més vulnerables.

Aquesta polifacètica dona va estar casada amb Jaime Polanco, nebot del fundador del Grupo Prisa.