Un mal moment

Albert Rivera trenca el seu silenci després de la seva ruptura amb Malú i revela com ho està portant

Ha acudit en solitari a la multitudinària festa que José Luis López ‘el Turronero’ ha celebrat a Sevilla pel seu 60è aniversari

Albert Rivera trenca el seu silenci després de la seva ruptura amb Malú i revela com ho està portant
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Immersos en rumors de crisi des de fa mesos, Malú i Albert Rivera han emprès camins separats recentment després de quatre anys de discreta relació i una filla de tres en comú, Lucía. Ha sigut Luis Rollán, íntim amic de la cantant, qui va confirmar la ruptura fa uns dies assegurant que no hi ha hagut terceres persones ni cap disputa, tan sols un desgast en la convivència.

Mentre l’artista continua bolcada en la seva carrera i ha reaparegut amb el millor dels seus somriures al concert d’Alejandro Sanz a Madrid, l’exlíder de Ciutadans està disfrutant de la seva acabada d’estrenar solteria i aquest cap de setmana ha acudit en solitari a la multitudinària festa que José Luis López ‘el Turronero’ ha celebrat a Sevilla pel seu 60è aniversari.

Notícies relacionades

Al tornar a la capital per reprendre els seus compromisos professionals, Albert Rivera s’ha enfrontat una vegada més a les preguntes de la premsa sobre la seva ruptura amb Malú i, lluny de la impassibilitat que ha mostrat des que es va fer públic el final de la relació –es va limitar a guardar silenci i ignorar els reporters–, en aquesta ocasió la tensió li ha passat factura: «És la quarta vegada que m’ho feu aquí, a Sevilla... Tirareu la gent, no em seguiu per les escales. Us he atès a Sevilla, ara aquí, ahir en un ‘photocall’» ha afirmat, nerviós, evitant entrar en detalls sobre la seva vida personal.

No obstant, davant les especulacions que està destrossat i que no està portant gens bé la ruptura, Rivera ha assegurat que es troba «molt bé», desmentint que estigui passant un mal moment. «Mai he fet declaracions de la meva vida i no ho faré ara. Entenc que és la vostra feina i que ho intenteu, però no participo d’això i no diré res», ha conclòs, deixant en l’aire com es porta amb la cantant i com afronta el seu primer estiu després de la separació.