Estat de salut

¿Què li passa a María Teresa Campos? Les últimes imatges del seu aniversari

¿Què li passa a María Teresa Campos? Les últimes imatges del seu aniversari

TELEMADRID

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La icònica presentadora de televisió María Teresa Campos va celebrar aquest diumenge, 18 de juny, el seu 82è aniversari en una celebració atípica molt diferent de la d’anys anteriors. La periodista, que presenta un estat de salut molt delicat des de fa diversos mesos com a conseqüència d’una malaltia d’origen neurològic incurable, va compartir aquest dia tan especial amb els seus familiars més pròxims: les seves filles, el seu gendre i la seva neta van ser les persones que van acompanyar María Teresa en una jornada que va reforçar els llaços familiars i va distendre les tensions generades en els últims mesos.

Felicitacions en xarxes

Malgrat que els familiars van contribuir a conservar la privacitat d’aquesta festa íntima, Carmen Borrego, filla petita de la ‘reina dels matins’, va compartir una imatge de les seves mans junt amb les de la seva germana i la seva mare. «Felicitats mama, ara només importes tu i nosaltres només volem el teu benestar. T’estimo tant !!!», va publicar la col·laboradora de televisió.

Notícies relacionades

Per la seva banda, la seva neta Alejandra Rubio va recuperar una foto de l’octubre amb motiu d’aquesta data: «Per molts anys, àvia, t’estimo», va escriure la col·laboradora del programa ‘Fiesta’ en una història d’Instagram.

Així, doncs, malgrat el deteriorament cognitiu que afecta María Teresa Campos des de fa més de dos anys, la famosa presentadora de televisió va poder compartir aquest dia íntim amb la seva família i éssers estimats.