Tribunals

Nou revés per a ‘Sálvame’ a un mes de la seva cancel·lació: el xòfer de María Teresa Campos els demanda

Gustavo Guillermo ha interposat una demanda contra La fàbrica de la tele per vulneració de la intimitat, l’honor i la pròpia imatge

Nou revés per a ‘Sálvame’ a un mes de la seva cancel·lació: el xòfer de María Teresa Campos els demanda
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Nou revés per a ‘Sálvame’. El magazín vespertí, que serà cancel·lat de manera definitiva de Telecinco el 23 de juny vinent, ha tornat a ser demandat, aquest cop per Gustavo Guillermo, la mà dreta de María Teresa Campos, segons ha pogut saber YOTELE i ha avançat Esdiario. 

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, el discret xòfer de la periodista ha interposat una demanda contra La fàbrica de la tele per vulneració de la intimitat, l’honor i la pròpia imatge. Terelu Campos i Carmen Borrego, filles de la presentadora, continuen treballant al qüestionat magazín vespertí.

Els fets es remunten a quan ‘Sálvame’ el va posar al disparador i va començar a propagar, sense proves, que Gustavo era una mena d’infiltrat en la família Campos que es dedicava a passar informació als reporters, donant a entendre a més que podria rebre diners per fer-ho.

Des d’aleshores, l’home de confiança de María Teresa Campos durant més de 30 anys s’ha estat assessorant amb advocats fins que finalment ha decidit anar als tribunals amb la seva parella, també assenyalada pel programa, malgrat que en cap moment ha tingut cap tipus d’exposició en els mitjans de comunicació. 

Notícies relacionades

Aquest nou plet a què haurà de fer front la productora de ‘Sálvame’ s’afegeix a les desenes de demandes rebudes en els 14 anys d’emissió del programa i que ha sigut un dels arguments més poderosos de la direcció de Telecinco per posar-hi fi. L’anomenada ‘Operació Deluxe’ és el més greu de tots els conflictes judicials oberts.

L’evident desgast dels continguts i la crisi d’audiència de l’espai des que Antena 3 va començar a programar telenovel·les turques a la tarda, juntament amb la necessitat de fer visible un canvi de cicle a Telecinco, complementen la decisió de la cancel·lació definitiva que es va fer pública fa dues setmanes.