Pronòstic

Aquesta és la predicció del Maestro Joao per als resultats de les eleccions generals del 23J

«A més de ser guapo, és llest», va comentar el mag de Pedro Sánchez

Aquesta és la predicció del Maestro Joao per als resultats de les eleccions generals del 23J

LOS 40

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Pedro Sánchez va reaccionar aquest dilluns de manera dràstica a l’enorme patacada que diumenge va patir el PSOE en les eleccions municipals i autonòmiques. Amb els socialistes en estat de xoc per una debacle davant el PP que no van vaticinar ni en els seus pitjors malsons, el president del Govern va decidir avançar diversos mesos les eleccions generals. S’esperaven al desembre, però finalment tindran lloc el 23 de juliol, va anunciar Sánchez durant una compareixença sense preguntes des del palau de la Moncloa. Poc després, ja a la seu del PSOE, va fer explícits els seus càlculs. «El millor resultat el podem tenir ara», va assenyalar, segons fonts presents en la trobada.

Ara tot està en l’aire. En el programa ‘Cuatro al día’, presentat per Ana Terradillos, van voler sortir de dubtes molt abans. Per això van convidar el Maestro Joao, el popular vident, per consultar-li el que podria passar d’aquí dos mesos.

Notícies relacionades

Contra tot pronòstic, i malgrat la debacle del partit socialista diumenge passat, el Maestro Joao donava un bon auguri per als de Sánchez a través d’un mirall xamànic. «Des d’aquí dic que Pedro Sánchez guanyarà les eleccions. He vist un gran enrenou. He vist que ell ho té molt premeditat tot. A més de ser guapo, és llest», va pronosticar.

L’endeví també va predir bons resultats per a Yolanda Díaz, actual vicepresidenta segona del Govern d’Espanya i ministra de Treball i Economia Social, a qui «li sortirà bé l’agrupació de l’esquerra que vol tenir», va dir amb referència a la plataforma Sumar. De la mateixa manera, va dir que Santiago Abascal, líder de Vox, correria la mateixa sort per la seva «força, carisma i caràcter». Núñez Feijóo «protagonitzarà un gran escàndol de corrupció en la política» No obstant, no va pronosticar el mateix per a Alberto Núñez Feijóo, president del Partit Popular. Joao va dir que el gallec «protagonitzarà un gran escàndol d’una cosa vinculada a la corrupció en la política», una cosa que es traduiria negativament en les urnes el 23 de juliol.