Suport incondicional

Alejandro Sanz reapareix i se sincera en públic: «Prova de foc»

  • L’artista madrileny Alejandro Sanz ha començat aquest dissabte la segona etapa de la gira ‘Sanz en Vivo’ amb un concert al pavelló Navarra Arena de Pamplona

Alejandro Sanz reapareix i se sincera en públic: «Prova de foc»
3
Es llegeix en minuts
EFE

L’artista madrileny Alejandro Sanz ha començat aquest dissabte la segona etapa de la gira ‘Sanz en Vivo’ amb un concert al pavelló Navarra Arena de Pamplona en el qual els seus incondicionals han volgut mostrar-li el seu suport i el seu carinyo davant la nova crisi personal que passa el cantant.

El 27 de maig passat, Sanz va donar a conèixer a les xarxes socials un problema de salut del qual intenta recuperar-se: «No estic bé. No sé si això serveix d’alguna cosa però vull dir-ho. Estic trist i cansat (...) De vegades no vull ni ser-hi», tot i que dies més tard matisava una mica el seu missatge afirmant: «Tot i que no acaba d’arribar la llum, sembla que se m’ha despertat una cuca de llum al pit».

Durant el seu concert, l’artista s’ha sentit acompanyat en tot moment per les milers de persones que s’han congregat al Navarra Arena, amb les quals s’ha citat per a una mica més tard: «Després parlem, que els concerts no es fan sols».

A punt d’acabar la seva actuació, l’artista ha donat les gràcies als seus seguidors pel carinyo mostrat durant el concert, unes paraules a què el públic ha correspost amb una prolongada ovació, que Sanz ha rebut visiblement emocionat.

«Mai oblidin l’important que és estar a prop de la gent que un estima», ha afirmat el cantant, que ha assenyalat sobre el seu estat de salut: «A aquestes coses mai intentem buscar-los un perquè, no és per res ni per ningú».

El madrileny ha reconegut que aquest concert era la seva «prova de foc» i, pel que sembla sobre l’escenari, l’ha superat amb nota.

En el seu concert d’obertura de la gira, Alejandro Sanz ha ofert als seus seguidors un espectacle de més de dues hores de durada en el qual, a més de repassar els seus grans èxits com ‘Corazón Partío’, ‘Amiga mía’ o ‘Mi persona favorita’, ha interpretat alguns dels temes inclosos en el seu últim treball d’estudi, ‘Sanz’, que ha sigut nominat com a Àlbum de l’Any en els Latin Grammy 2022 i ha sigut el disc físic més venut a Espanya el 2021.

Ha acabat la seva actuació oferint uns bisos amb el mocador vermell de Sant Fermí nuat al coll

El cantant ha sigut a l’escenari del Navarra Arena acompanyat de la seva banda, formada per Mike Ciro (direcció musical, guitarra elèctrica, guitarra acústica i guitarra espanyola), Alfonso Pérez (direcció musical, piano, teclats, guitarra acústica i cors), Carlos Martín (percussió, trombó i arranjaments de vent), Mirón Rafajlovic (trompeta, guitarra acústica i guitarra elèctrica), Helen de la Rosa (bateria), Brigitte Sosa (baix i baix synth), Glenda del Monte (piano, teclats i cors), Chris Hierro (hammond, teclats, programacions i cors), Txell Sust (cors) i Karina Pasian (cors).

Els seguidors de l’artista madrileny han pogut disfrutar de nou del directe intimista i apassionat d’un cantant que ha venut més de 25 milions de discos i que el 2017 va ser guardonat per l’Acadèmia de Gravació Llatina com a Persona de l’Any, en reconeixement a tota la seva carrera.

Notícies relacionades

El tour mundial que està portant a terme l’artista el 2023, amb més de 60 dates confirmades, ja ha passat per Mèxic, Colòmbia, Perú, Equador, Xile, l’Uruguai i l’Argentina, aconseguint arribar a un total de 27 «no hi ha bitllets» i més de 250.000 assistents.

La resta de ciutats espanyoles per on passarà la gira ‘Sanz en Vivo 2023’, finsal 3 d’agost, són Úbeda, Còrdova, València, Barcelona, Granada, Albacete, Madrid (amb dues grans cites en el Wizink Center), Màlaga, Chiclana de la Frontera, Roquetas de Mar, Múrcia, Alacant, Ona i novament Chiclana de la Frontera en el Concert Music Festival.