Música

Melendi, pare per cinquena vegada

El cantant asturià ho ha anunciat en un concert a l’Argentina, d’on és la seva actual parella

Melendi, pare per cinquena vegada

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 Melendi ha sorprès el públic argentí revelant en ple concert que serà parede nou. L’artista assegurava que «fa una setmana em van donar una notícia, tindré la tercera filla argentina», i va aconseguir així que el públic es revolucionés al no esperar-s’ho gens.

 El cantant ja té quatre fills: La Carlota, fruit de la seva relació amb Miriam Martínez de la Vega; el Marco, que arribava el 2011 després del seu festeig amb Dámaris Abad, i les seves dues filles petites, la Lola i l’Abril, de la seva relació actual amb l’argentina Julia Nakamatsu. D’aquesta manera, la seva pròxima filla serà la cinquena del cantant.

Notícies relacionades

 La història d’amor entre Melendi i Julia es remunta a quan tots dos van coincidir en el rodatge del videoclip de ‘La promesa’. Va ser amor a primera vista i el 2019 no van dubtar a segellar el seu amor, passant per l’altar a l’Escorial amb una celebració d’allò més íntima, envoltats per tots els seus éssers estimats.

 «Quatre és un bon número» confessava ja fa dos anys a ‘El Hormiguero’ quan Pablo Motos li parlava dels seus fills, però sembla que l’amor que sent cap a la Julia és immens i ara estarien d’allò més feliços amb la futura arribada d’aquest nadó. L’artista va fer de nou història a l’Argentina, ja que es va posar tot el públic a la butxaca amb aquesta confessió que, per descomptat, també ha arribat a Espanya.