Ansietat

Marta Riesco abandona casa seva per sorpresa

La reportera mira de reenfocar la seva vida

Marta Riesco abandona casa seva per sorpresa

Europa Press

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ningú dubta que Marta Riesco no està passant pel seu millor moment. I és que en poc més d’un mes, la reportera ha perdut la feina i el nòvio, però ara s’hi afegeix una cosa més. I és que acaba de confessar quina és la seva por més gran, que no té res a veure amb les coses anteriors: «Tinc ansietat».

Treballava a Telecinco i tenia una relació que molts creien irrompible, però tot va anar truncant-se. El detonant va ser una roda de premsa de José Ortega Cano on la reportera, que treballava per al programa Fiesta que presenta Emma García a Telecinco va tenir una topada amb la reportera d’un altre programa de la cadena.

La cosa no va sortir gens bé, hi va haver encreuament d’acusacions i Marta Riesco va arribar a demanar ajuda als directius de la cadena. També va voler prendre la justícia per la seva mà i va amenaçar de parlar sobre algunes de les cares més conegudes de Telecinco. Finalment, i després d’una baixa mèdica d’unes setmanes, la reportera va tornar al seu programa. Però no li va durar gaire, al cap d’una setmana va ser acomiadada.

Marta Riesco es va refugiar llavors en el seu nòvio, Antonio David, i va explotar la seva feina com a ‘influencer’. Però les coses dolentes mai venen soles, i fa uns dies la parella es va trencar. La reportera va culpar de la seva ruptura Rocío Flores, filla d’Antonio David i Rocío Carrasco. I des d’aleshores, intentar reprendre la seva vida, tant sentimental com professional.

Dieta

I també s’ha proposat recuperar la seva forma física seguint una dieta i ensenyar, així, els seus dots culinaris. Això sí, ha demostrat que la cuina no és un dels seus forts, però que sí que aprèn ràpid. I és que gràcies als seus seguidors va aprendre que no havia de llançar oli al saló per fregir-lo. També ha volgut ensenyar les seves fallades, com una cosa que se li va cremar perquè se’n descuidar a l’anar al bany.

Notícies relacionades

Però ara Marta Riesco ha explicat un nou pla que té per a aquests dies, un viatjàs a Menorca amb les seves amigues. Tot i això, hi ha un problema de difícil solució: el vol a Menorca. I és que, com va apuntar al seu Instagram, «vaig estar quinze anys sense pujar en un avió perquè tenia pànic, ho passo fatal». Però Marta pot amb això i més i finalment ha pujat a l’aparell juntament amb l’amiga amb qui marxa de viatge. Això sí, moments abans d'enlairar-se, la reportera ha confessat als seus ‘stories’ d’Instagram que s’ha ficat en una baralla per defensar la tripulació, «que són els que porten l’avió».

Riesco no ha donat gaires més explicacions sobre el que ha passat, però sens dubte queda demostrat que l’ex d’Antonio David és tota una lluitadora per buscar combatre les injustícies, tal com ha demostrat a les seves xarxes socials al mirar de desemmascarar juntament amb l’ajuda dels seus seguidors diversos ‘haters’ que s’amaguen en comptes falsos o anònims. La reportera està compartint el seu dia a dia a l’illa, però sembla que el temps no l’està acompanyant i fa una mica de «fred».