Aldarull

Jade Jagger, filla de Mick Jagger, detinguda a Eivissa per atacar diversos policies

La dona, de 51 anys, va agredir els agents quan van arrestar el seu acompanyant després d’un aldarull en un restaurant

Jade Jagger, filla de Mick Jagger, detinguda a Eivissa per atacar diversos policies
1
Es llegeix en minuts

Jade Jagger, filla del mític líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, va ser detinguda aquest dimecres a Eivissa per agredir diversos policies. La dona, de 51 anys, es va abalançar sobre els agents quan aquests van arrestar un home que anava amb ella per provocar un aldarull en un restaurant i carregar també contra els funcionaris. Tots dos estan acusats de delictes d’atemptat i es mantenen a comissaria a l’espera de ser posats a disposició judicial.

Els fets, segons han explicat fonts coneixedores del cas, van passar cap a les nou de la nit de dimecres. Jade Jagger i un home estaven sopant en un restaurant del centre de la ciutat. L’acusat va començar a comportar-se de manera violenta amb la resta de clients i el personal de l’establiment, que van acabar trucant a la Policia. Pel que sembla, l’aldarull va començar perquè es van negar a servir-li més begudes alcohòliques.

Al local hi van acudir diverses patrulles de la Policia Nacional, però aleshores l’home ja no hi era. Diversos testimonis van confirmar als policies el comportament agressiu de l’acusat, i els agents van fer diverses batudes per la zona per trobar-lo. Van aconseguir localitzar-lo poc després, quan estava increpant diversos ciutadans que passejaven per allà.

Notícies relacionades

Al ser interceptat, l’home va carregar contra els agents, proferint insults contra ells en anglès. Van mirar de calmar-lo, però el sospitós va reaccionar a empentes i cops, així que va acabar sent reduït i detingut. A causa del seu estat, els policies van sol·licitar la presència d’una ambulància.

Va ser llavors quan Jade Jagger va sortir del portal d’un edifici pròxim i es va encarar als agents, segons les mateixes fonts. També els va insultar i els va empènyer. Després d’aconseguir calmar-la inicialment, la dona va tornar a carregar contra els policies a cops de puny, així que també va acabar detinguda.

Temes:

Mick Jagger