Al rebre la Medalla d’Or de Madrid

Ana Rosa Quintana, polèmica: presumeix d’haver-se criat en un barri obrer abans que es convertís «en Chinatown»

La presentadora, orgullosa de la seva fanfarroneria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico
Europa Press

La periodista Ana Rosa Quintana ha sigut distingida aquest dilluns amb la Medalla d’Or de la capital espanyola, entregada durant l’acte per la festivitat de Sant Isidre, i ha agraït el reconeixement assegurant que Madrid és «tot Espanya».

Durant el seu discurs de recepció de la distinció, Quintana ha posat èmfasi en les seves arrels familiars i ha recordat que es va criar al «barri obrer» d’Usera «abans que fos Chinatown», frase que ha generat certa polèmica a les xarxes socials.

El popular barri d’Usera concentra des de fa anys el gruix de població d’origen xinès resident a la capital, amb illes senceres plenes de negocis asiàtics amb rètols en el seu idioma.

Notícies relacionades

La presentadora també va fer menció al fet que té família provinent de Lavapiés, un altre enclavament popular i castís de Madrid. «D’allà m’ha de venir la fanfarroneria, la família paterna venia del carrer Mayor, tinc tres fills madrilenys. Visc i disfruto la meva ciutat, perquè aquesta ciutat és una casa d’acollida», ha destacat.

Per Quintana, Madrid és «on es creuen els camins, és la terra de més de 50 companys del programa, és també la terra d’un català anomenat Dalí, un granadí Lorca... és la terra de milers d’espanyols que venen a guanyar-se la vida i a viure la vida». «Madrid som tot Espanya», ha conclòs.