El 8 de maig

Torna la gala People in Red al MNAC amb Buenafuente com a mestre de cerimònies i un munt de vips

  • Gala People in Red 2022: Serrat, estrella del conclave vip i solidari al MNAC

Alvaro Monge

2
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dilluns vinent, 8 de maig, se celebrarà la sisena gala benèfica People in Red al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

La gran festa solidària per recaptar fons per a la ciència i la investigació, organitzada des de fa 12 anys per la Fundació Lluita contra les Infeccions –com es coneix des de l’any passat, quan va arribar al seu 30è aniversari, la Fundació Lluita contra la Sida–, sempre ha sigut una cita ineludible per a polítics, empresaris, l’alta burgesia catalana i un munt de celebritats que no es perden la desfilada, l’alfombra vermella ni el sopar de gala que precedeix la rifa solidària per fer les donacions (se sortejaran productes cedits per les marques col·laboradores), la recaptació de la qual s’afegirà al marcador final.

La lluita del doctor Clotet

L’any passat es van recaptar 775.683 euros en una festa que es va allargar fins a la matinada, amb més de 600 convidats que van poder disfrutar d’un petit concert de Joan Manuel Serrat, que va fer un alto a la seva gira de comiat per col·laborar amb la fundació del seu amic, el doctor Bonaventura Clotet, que ha estès la seva tasca d’investigació de la sida a totes les infeccions, inclosa la covid, ja que són la quarta causa de mortalitat per malaltia al món.

A falta d’una setmana per a la cita a Montjuïc, ja s’ha confirmat el nom d’un planter estel·lar de convidats i amfitrions. De nou, exercirà com a mestre de cerimònies l’humorista i presentador Andreu Buenafuente i l’il·lusionista Mag Lari oferirà un espectacle. El xef amb estrella Michelin Nandu Jubany i el seu equip de Jubany Events assumiran de nou la direcció gastronòmica i oferiran als 750 assistents d’empreses patrocinadores, institucions i personalitats del món social, cultural i de l’esport del país una experiència gastronòmica amb segell.

Concert de Poveda

L’actuació musical d’aquest any anirà a càrrec del ‘cantaor’ Miguel Poveda. L’artista de Badalona, compromès des de sempre amb la investigació científica, oferirà una actuació solidària de sis temes per als assistents de la People in Red. 

Però abans, a les portes del MNAC, s’estendrà una alfombra vermella perquè hi desfilin tots cares conegudes del món de la política, l’empresa, el cine, la tele i les xarxes socials. Ja han confirmat que no faltaran a la cita Marc Clotet i la seva dona, la també actriu Natalia Sánchez; l’entrenador del Barça, Xavi Hernández; Darko Peric (Helsinki de ‘La casa de papel’); la nedadora Ona Carbonell; l’actor Eric Masip; l’actriu i model Rossy de Palma; l’actriu Blanca Romero i les ‘influencers’ Aida Doménech, Dulceida i Jessica Goicoechea, entre d’altres.

Notícies relacionades

Finalment, el ‘dj’ Fede Sardà amenitzarà la vetllada fins ben entrada la nit amb els còctels del premiat Manel Vehí. 

Per participar-hi, tots els assistents han de realitzar un donatiu d’entre 600 i 1.000 euros a la Fundació Lluita contra les Infeccions.