Cor ferit

Anabel Pantoja es tanca a l’amor: «No en tinc ganes»

  • Anabel Pantoja planta ‘Sálvame’

  • Yulen Pereira canvia de to amb Anabel Pantoja

1
Es llegeix en minuts

Anabel Pantoja està disfrutant de la Feria de Abril com mai. Després de perdre-se-la l’any passat per estar concursant a ‘Supervivientes’ –on va conèixer Yulen Pereira– la ‘influencer’ està recuperant el temps perdut i no hi ha dia que no es deixi veure pel Real i les seves casetes en companyia del seu grup d’amics i lluint les seves millors gales flamenques.

 El primer dia oficial de fira, diumenge, va enlluernar amb un original disseny negre amb llunes blanques, escot halter i espatlles a l’aire amb mànigues de volants caiguts; dilluns, de vermell passió amb un ajustadíssim vestit de flamenca en vermell amb el qual va acaparar totes les mirades; i dimarts, malgrat que el cansament es va notant després de tants dies de festa –com ella mateixa ha reconegut a través de les seves xarxes socials– amb un elegant model groc d’escot pronunciat obra de Raquel Bollo.

 No obstant, més esmunyedissa que mai –i demostrant que coneix el recinte firal com el palmell de la mà– les càmeres no havien aconseguit captar cap imatge seva fins ara. En el punt de mira pels rumors d’afer amb el fisioterapeuta d’Isabel Pantoja, David Rodríguez, amb el qual s’ha deixat veure d’allò més còmplice en els últims dies, Anabel ha reaparegut amb un gran somriure i ha trencat el seu silenci davant els micròfons d’Europa Press.

El físio de la seva tia

Notícies relacionades

 Al marge del ‘tonteig’ de Yulen amb l’exsupervivent Katerina Safarova –amb la qual molts donen per fet que ha tingut alguna cosa– la cosina de Kiko Rivera s’ha pronunciat sobre el físio de la seva tia i ha deixat clar que, per molt que s’insisteixi que podrien mantenir una relació, és tan sols un amic: «No, jo nòvios no ara mateix. No en tinc ganes. Hi ha més coses a la vida a part d’un nòvio: treballar i estar bé», ha confessat.

 Sense decantar-se per una o altra en l’enfrontament que Isa Pantoja ha tingut en diferents platós amb Raquel Bollo pels ‘lletjos’ que els seus fills Manuel Cortés i Alma Bollo han dedicat a Asraf a ‘Supervivientes’, Anabel es mulla i tot i que es porta molt bé amb els seus cosins, no dubta a mostrar públicament el seu suport al model marroquí: «S’ha de quedar Asraf, que és molt bon concursant».