El cantant refà la seva vida

Les portades de les revistes del cor: Marlises Gabriela, la nova nòvia de Bertín Osborne

Tota l’actualitat de la setmana a les portades dels dimecres

Les portades de les revistes del cor: Marlises Gabriela, la nova nòvia de Bertín Osborne

TWITTER / HOLA

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Bertín Osborne, de 68 anys, té una nova il·lusió en el terreny amorós i la presenta a la portada d’aquesta setmana del ‘Lecturas’ i l’‘Hola’. Ella es diu Marlises Gabriela Guillem i és empresària i auxiliar dental, expliquen les revistes. El presentador, que es va separar de Fabiola Martínez fa dos anys després de 20 anys de relació, es mostra enamorat i feliç a les fotos de la parella.

El cantant i Marlises s’haurien conegut fa un any durant una sessió de fotos en què tots dos participaven com a models, i és que ella també ha fet les seves feines professionals en el món de la publicitat, malgrat el seu perfil discret a les xarxes socials i l’esfera de les celebrities.

Ana Obregón i Carolina Monje

Ana Obregón i Carolina MonjeLa revista ‘Diez minutos’ destaca la desafecció de Carolina Monje, última nòvia que va tenir Aless Lequio, i Ana Obregón. Segons la revista, la dissenyadora ja hauria tingut les seves primeres diferències amb la que va ser la mare del seu nòvio quan es va plantejar la congelació d’esperma per al seu futur ús.

Notícies relacionades

 Monje estaria passant uns moments molt durs al reviure la mort d’Aless Lequio de càncer des que ha transcendit que la nena adoptada per gestació subrogada per Ana Obregón, a més, és fill natural d’Aless, i això que la jove ja havia refet la seva vida i planeja casar-se.

Una altra gestació subrogada

I l’‘Hola’ també destaca l’accidentada història d’amor dels prínceps Gustav i Carina, que esperen als seus 54 anys plens d’il·lusió el seu primer fill per gestació subrogada.