Declaracions

Bárbara Rey, sobre la seva nit de sexe amb Alain Delon: «No em va provocar res»

  • L’estrena de la docusèrie ‘Una vida Bárbara’ (Antena 3) ha servit per conèixer nous detalls íntims de l’actriu

Bárbara Rey, sobre la seva nit de sexe amb Alain Delon: «No em va provocar res»

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’estrena de la docusèrie ‘Una vida Bárbara’ (Antena 3) ha servit per conèixer nous detalls íntims de Bárbara Rey, més enllà de la seva relació íntima amb el rei emèrit. I és que, si la vedet ja va explicar els maltractaments que va patir per part de la seva llavors parella, Ángel Cristo, ara ha revelat l’infern que va viure a casa seva, en la seva pròpia infància, a causa de les vexacions físiques i psicològiques que la seva mare els feia passar a ella i a la seva germana Petri.

A més, la murciana ha parlat de la seva relació amb l’actor francès Alain Delon.  L’actriu explica que la seva germana va venir a passar uns dies amb ella a Madrid: «Anàvem caminant per Madrid, vam veure uns camions de producció, estaven rodant una pel·lícula, i allà hi havia Alain Delon», assenyala.

L’actor francès estava rodant ‘El Zorro’: «La meva germana em deia que allà hi havia Alain Delon, nerviosa, i jo li vaig dir que no el mirés», assegura. La seva germana reconeix que era guapíssim.

La vedet assegura que minuts després un home es va acostar per dir-los que Alain Delon les volia conèixer: «Vam prendre un te amb ell, ens vam ficar a la seva rulot i ens va demanar tots els telèfons; jo estava que no m’ho podia creure», assegura.

Aquell mateix dia van anar a ballar a una de les discoteques de Madrid: «Va tenir un detall molt bonic i és que va treure la meva germana a ballar», assegura.

Notícies relacionades

Els periodistes que eren en aquella discoteca, com Carlos Ferrando, no es podien creure el que estaven veient: «Estic assegut i veig entrar Bárbara Rey amb Alain Delon, que era el senyor que més em podia agradar al món», assenyala.

No és la primera vegada que Bárbara Rey parla de l’actor francès. El programa ‘All you need is love’, capitanejat el 2017 per Risto Mejide, va aconseguir una declaració inquietant d’ella. Quan li va preguntar: «¿quin personatge famós hauries preferit no veure despullat mai?». Ella va contestar: «l’actor Alain Delon. No és per un defecte X, perquè no el té, no em va provocar res, i per això, millor ni veure’l».