Ventre de lloguer a Miami

Les primeres paraules d’Ana Obregón després de la seva polèmica maternitat

L’actriu surt al pas de la controvèrsia per ser mare als 68 anys mitjançant la gestació subrogada i explica a Instagram que mai tornarà a estar sola

  • Reaccions a la maternitat d’Ana Obregón, en DIRECTE

  • ¿Per què ells no són vells als 68 per ser pares i Ana Obregón, sí? Casos famosos

  • ¿Quant costa un ventre de lloguer? Aquest és el preu que hauria pagat Ana Obregón

  • Ana Obregón tria un nom amb càrrega simbòlica per a la seva filla

Les primeres paraules d’Ana Obregón després de la seva polèmica maternitat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Obregón acapara tots els titulars d’aquest dimecres per haver sigut mare d’una nena als 68 anys per gestació subrogada als Estats Units. Després d’una allau de crítiques pel debat moral que genera aquesta tècnica de reproducció assistida prohibida a Espanya i que el Govern titlla de «forma de violència» i «explotació» contra les dones, l’actriu ha sortit al pas dient les primeres paraules després de la seva polèmica maternitat.

La biòloga ha trencat el silenci en el seu compte d’Instagram. «¡Ens han enxampat! Ha arribat una llum plena d’amor a la meva foscor. Ja mai tornaré a estar sola. He tornat a viure», ha indicat, en clara al·lusió al tràngol que ha patit des de la mort del seu fill, Aless Lequio, el 2020 a causa d’un càncer.

Notícies relacionades

La revista ‘¡Hola!’ ha publicat aquest dimecres en exclusiva les imatges d’Obregón abandonant un centre mèdic de Miami amb la petita als braços, una capota i una toqueta amb tons blancs i roses, i una emoció impossible d’amagar.

Com revela la publicació, el procés de convertir-se un altre cop en mare és una cosa que Ana ha portat amb absoluta discreció i, a excepció del pare d’Aless, Alessandro Lequio –un dels seus grans suports– i de les seves germanes Celia i Amalia, ningú coneixia la nova i il·lusionant etapa que l’actriu estava a punt de començar.