Origen i significat bíblic

Ana Obregón tria un nom amb càrrega simbòlica per a la seva filla nascuda per ventre de lloguer

L’actriu, que ha sigut mare als 68 anys per gestació subrogada, ret un homenatge a una de les persones més importants de la seva vida

  • DIRECTE | Reaccions a la maternitat d’Ana Obregón per gestació subrogada

  • «He tornat a viure», les primeres paraules d’Ana Obregón després de la seva polèmica maternitat

  • ¿Per què ells no són vells als 68 per ser pares i Ana Obregón, sí? Casos famosos

  • ¿Quant costa un ventre de lloguer? Aquest és el preu que hauria pagat Ana Obregón

Ana Obregón tria un nom amb càrrega simbòlica per a la seva filla nascuda per ventre de lloguer

Instagram

2
Es llegeix en minuts

A poc a poc se saben més detalls de la filla que Ana Obregón ha tingut per gestació subrogada als 68 anys. La revista ‘¡Hola!’ no només ha donat l’exclusiva de l’esdeveniment, sinó que ha indicat que el naixement de la petita ha donat a l’actriu un «motiu» per continuar vivint després de la mort del seu fill Aless Lequio el 2020 a causa d’un càncer. «Ha arribat una llum plena d’amor a la meva foscor. Ja mai tornaré a estar sola», ha expressat l’actriu hores després d’omplir els titulars dels mitjans de comunicació. A més, ha transcendit el nom de la nena.

Obregón portaria des del 16 de març passat assentada a Miami per viure en primera persona el procés de subrogada per part de la dona que portava la que ara és la seva filla, explica en exclusiva ‘¡Hola!’. La revista també informa que la petita hauria nascut el 20 de març al Memorial Regional Hospital, on la presentadora va ser fotografiada sortint d’allà en cadira de rodes amb la nadó en braços.

La saga continua

Tot això ha generat una infinitat de crítiques, fins i tot del Govern, que denuncia que els ventres de lloguer són una «forma de violència contra les dones». De fet, Espanya considera que aquesta tècnica de reproducció assistida és violència reproductiva i els contractes de gestació per substitució són nuls de ple dret. Per això, la presentadora ha realitzat tot el procés als Estats Units, on la maternitat subrogada és legal.

Notícies relacionades

Polèmiques al marge, Obregón és mare per segona vegada i la nena té nom. L’actriu va començar el procés de gestació el juliol del 2022, explica ‘¡Hola!’, i tot just conèixer que es tractava d’una nena, la presentadora va tenir clar com es diria: Ana. El nom prové de l’hebreu i té diversos significats: des de benèfica i compassiva, fins a rica i plena de gràcia».

Continuant amb la tradició familiar, la ‘celebrity’ ha volgut que la seva filla porti el seu propi nom, una decisió carregada de simbolisme amb què també ha retut un homenatge a la seva pròpia mare, Ana María Obregón Navarro, que va morir el maig del 2021, pocs dies després de complir-se el primer aniversari de la pèrdua del seu fill Aless Lequio.