Faceta d’escriptora

La nova pulla d’Almudena Cid al seu ex Christian Gálvez: «Va ser com una bomba»

La nova pulla d’Almudena Cid al seu ex Christian Gálvez: «Va ser com una bomba»

Europa Press

2
Es llegeix en minuts

Superar una ruptura de parella és un dels processos psicològics més durs que es poden experimentar, sobretot, si feia temps que s’estava amb aquesta persona.

En el cas de l’exgimnasta professional Almudena Cid pot ser que fins i tot més, ja que, per la seva professió, havia tingut poques experiències en relacions amoroses, tal com ella mateixa explica en una entrevista recent a la cadena SER: «El final de la meva carrera esportiva va coincidir amb l’inici de la vida en parella i jo no havia tingut amb prou feines experiències i no estava preparada per gestionar aquest tipus de situacions».

Ruptura matrimonial

L’exgimnasta es va separar a finals de l’any passat del presentador Christian Gálvez, després d’11 anys de matrimoni, i no ho va portar gens bé. «Vaig pensar que era una cosa que em passava per primera vegada perquè és un dolor nou, però he trobat similitud perquè el sentiment de soledat i abandonament jo ja l’he viscut en el meu àmbit esportiu», va confessar el maig passat.

En tot cas, les separacions o divorcis suposen la pèrdua d’una persona per qui s’havia apostat i d’un projecte comú amb ella, per la qual cosa no deixa de ser un procés traumàtic i dolorós del qual és necessari recuperar-se.

Presentació del llibre

I cada persona té el seu tempo i manera de fer-ho. En el cas de Cid, ha sigut escrivint la novel·la ‘Caminar sin punteras’, una metàfora de «caminar sense protecció», com ella mateixa ha explicat en alguna ocasió.

Notícies relacionades

El llibre, que presentarà a Vitòria el dia 3 vinent, explica molt de com la va afectar aquesta ruptura. «Crec que ja ho he superat però ha sigut un any molt complicat en l’aspecte personal, el pitjor de la meva vida. Escriure m’ha servit de teràpia, per ordenar-me, col·locar les coses al seu lloc i moltes coses més. Són vivències que se solen produir, són habituals, però també cal saber superar-ho. Em va afectar fins i tot quant a la situació física perquè vaig perdre molts quilos, no vull tornar a veure’m així. Cal menjar, dormir i respirar», ha explicat a l’entrevista radiofònica.

«Em vaig quedar una mica sola»

En aquesta explica, a més, com va ser aquesta relació amb Gálvez. I malgrat reiterar que ja ha superat aquesta ruptura, confessa que va cometre errors, però que el seu exmarit tampoc va ser clar. «Potser vaig idealitzar el que jo creia que era aquesta relació però tinc clar que [Christian Gálvez] em va confondre a mi i a tot el meu entorn, va ser com una bomba. Com que sempre havia sigut tan forta i no solia demanar ajuda a ningú, em vaig quedar una mica sola amb una situació delicada i és obvi que no estava preparada per a això. És com si prepares un casament i, sense saber per què, no apareix el nòvio. I et quedes allà amb tots els obsequis per als convidats sense repartir», ha explicat a l’entrevista.

Temes:

Almudena Cid