Després del seu divorci amb Laura Escanes

Oficial: Risto Mejide confirma la seva nova relació

  • L’àcid comentari de Laura Escanes al descobrir l’edat de la nova nòvia de Risto

  • Rossa i de 27 anys, així és la nova nòvia de Risto Mejide

  • Laura Escanes destapa nous detalls de la seva ruptura amb Risto: «Jo creia en...»

Oficial: Risto Mejide confirma la seva nova relació
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després del seu mediàtic divorci amb la ‘influencer’ Laura Escanes, de 26 anys, el setembre de l’any passat, Risto Mejide ha confirmat que està novament il·lusionat amb la seva nova nòvia.

El presentador de ‘Todo es mentira, de 48 anys, ha anunciat la seva ja comentada nova relació al programa ‘Focus’, de Cuatro: «Estic amb una persona, ens estem coneixent, acabem de començar». «Tenim objectius comuns i m’enamoro amb independència de la diferència d’edat», ha afirmat.

Vint-i-un anys de diferència

Tal com ja s’anunciava a la premsa rosa del país, la diferència d’edat amb la seva nova parella sentimental és de 21 anys, més o menys la mateixa que la que hi havia entre el comunicador i la seva exparella Laura Escanes.

La nova companya de Risto es diu Natalia Almarcha, té 27 anys i és farmacèutica. Tot i que només fa uns mesos que s’estan coneixent, aquesta noia s’ha convertit en el pilar fonamental del publicista després de la seva separació amb la mare de la seva filla Roma.

Mentre feia les declaracions durant el programa, el comunicador ha volgut deixar clar que li preocupa la repercussió mediàtica a què es pugui enfrontar la noia. «Algun dia puc posar amb ella, però he de ser molt respectuós amb aquest tema. Per als mitjans és una foto més; per a mi és la meva vida», ha recalcat.

¿Qui és Natalia Almarcha?

La nova parella del presentador és una noia de 27 anys de València, on actualment treballa en un establiment farmacèutic. Malgrat la seva joventut, té amplis estudis universitaris, ja que és graduada en Farmàcia, Nutrició i Dietètica.

Notícies relacionades

Segons la revista ‘Lecturas’, Risto Mejide i Natalia Almarcha es van conèixer per xarxes socials i han mantingut una estreta relació des d’aleshores. Després de conversar durant setmanes, es van conèixer en persona i a partir d’allà tot va anar sobre rodes.

Tot i que encara són pocs els detalls que es coneixen respecte a aquesta parella, ja se’ls ha pogut veure a tots dos passejant agafats de la mà pels carrers de Conca i París.