Nova relació

L’àcid comentari de Laura Escanes al descobrir l’edat de la nova nòvia de Risto

Ja és oficial: Risto ha refet la seva vida amb una jove farmacèutica de València

L’àcid comentari de Laura Escanes al descobrir l’edat de la nova nòvia de Risto
2
Es llegeix en minuts

El 20 de gener, Risto Mejide va ser descobert amb la seva nova nòvia fent un tomb per París. La gravació, revelada pel periodista Abel Planelles a TikTok, va donar la volta ràpidament a totes les publicacions del cor i en qüestió de dies es va obtenir bastanta informació sobre la jove i recent parella.

El nom de la nova nòvia del presentador de Cuatro és Natalia Almarcha i la seva nova relació s’ha vist clarament després de la publicació d’una fotos a la revista ‘Diez Minutos’ on es veu clarament com Risto li passa el braç per sobre del cap en actitud carinyosa durant un viatge a Conca.

Natalia Almarcha és una jove farmacèutica de 27 anys que tindria estudis de Nutrició i Dietètica a més de Farmàcia, Segons revelen a Lecturas, es tractaria d’una persona aplicada amb bones notes que sent especial amor pels seus gossos. En concret, penja moltes publicacions juntament amb la seva gosseta de la raça Shiba Inu.

A més, els periodistes del cor també han descobert que Natalia i Risto es van conèixer gràcies a les xarxes socials i que es van veure en persona després d’un intercanvi de missatges que va durar diverses setmanes.

Laura Escanes reacciona a la nova relació de Risto

Quan Risto i Laura Escanes van començar a sortir el 2015, hi va haver una polèmica especialment comentada: la diferència de 21 anys d’edat entre tots dos. Tot i que al principi això no va semblar ser un problema per començar una relació que va durar set anys i de la qual va néixer la filla de tots dos, sembla que sí que va ser determinant per al seu final. Tal com va explicar en el seu nou pòdcast ‘Entre el cielo y las nubes’, en l’entrevista a Jorge Lorenzo, tots dos no es trobaven en el mateix moment vital.

Notícies relacionades

Ara que la famosa ‘influencer’ ha vist amb els seus propis ulls que Risto ha ‘refet’ la seva vida amb una persona de la mateixa edat que ella, ha decidit pronunciar-se a través del seu compte de Twitter. Tot i que no se sap del cert si la seva publicació és una directa cap al seu exmarit, sens dubte que els seus seguidors han decidit interpretar-ho així.

Laura Escanes ha publicat un tuit on tan sols posa «No és casualitat», tres paraules que han sigut suficients perquè els seguidors escriguin rius de tinta explicant què vol dir en relació amb el comportament de Risto, que pel que sembla té una clara preferència per dones dues dècades més joves que ell.