Millora

Aquest és l’aspecte de l’actor José Luis Gil 16 mesos després de patir un ictus

Aquest és l’aspecte de l’actor José Luis Gil 16 mesos després de patir un ictus

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 4 de novembre del 2021, l’actor José Luis Gil, conegut pels seus papers en sèries de televisió com ‘Aquí no hay quien viva’ i ‘La que se avecina’, va patir un ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre, un infart cerebral.

Des d’aleshores la seva filla Irene Gil, que és la que s’encarrega d’informar sobre l’estat del seu pare, va explicant com va evolucionant.

Fa uns mesos, a finals del 2022, quan es va complir l’any de l’ictus, Irene va mostrar una imatge en què es veia com l’actor tenia el braç embenat per «ruptura de dit petit».

I fa tot just un mes, explicava dos moments en què ella havia hagut de recórrer als seus pares per trobar-se malament i, al costat d’una entranyable foto en la qual sortia agafant del braç de manera carinyosa el seu pare, explicava: «Ells em van cuidar, a mi i a la meva família. Ara, són ells els que necessiten suport i que els donin un cop de mà. Som aquí, hem vingut a fer el que tantes vegades ells han fet per nosaltres. I només espero que aviat deixem de ser necessaris aquí», concloïa.

Unes belles paraules que unes setmanes després, aquest diumenge dia 12, torna a repetir, tot i que de forma més curta i més gràfica: «Cada dia una mica més lluny, cada dia una mica millor», donant a entendre que l’actor cada vegada es troba millor i que caminen junts una mica més enllà, més lluny.

I en la imatge que acompanya aquestes paraules es veu com José Luis Gil, l’entranyable senyor Juan Cuesta d’‘Aquí no hay quien viva’ i el regidor de Joventut i Temps Lliure (després alcalde) Enrique Pastor, aixeca el braç esquerre.

Notícies relacionades

Irene Gil finalitza el text amb la frase de «fins a l’infinit i més enllà», la frase que Buzz Lightyear, l’heroi espacial de la saga ‘Toy Story’ pronuncia desenes de vegades.

Cal recordar que José Luis Gil és la veu en espanyol d’aquesta joguina.