Testimoni

«Impuntual, gandula...» Això opina de Victòria Frederica la seva millor amiga

Rocío Laffón, fidel escudera de la filla de la infanta Elena, publica un vídeo divertit a TikTok

  • Victòria Frederica, la ‘celebrity’ total

  • MULTIMÈDIA | Els ‘nepobabies’ espanyols

«Impuntual, gandula...» Això opina de Victòria Frederica la seva millor amiga

JAVIER LIZÓN / EFE

2
Es llegeix en minuts

Tal com ha presumit a través de les seves xarxes socials, Victòria de Marichalar acaba de disfrutar d’uns dies a Roma ben especials. Una de les seves íntimes amigues es casa pròximament i, com mana la tradició, la seva colla l’ha sorprès amb un divertit comiat de soltera a la ciutat eterna. Passejos per les zones més turístiques, parades a les botigues de moda més exclusives, visites a populars restaurants per degustar els plats més famosos de la gastronomia italiana... I, sobretot, rialles i bons moments amb el seu ‘nucli dur’.

 Però durant aquest cap de setmana en què no ha parat, la filla de la infanta Elena també s’ha apuntat a un dels ‘challenges’ estrella de TikTok amb la seva millor amiga, la també ‘influencer’ Rocío Laffón. Com aquell qui res i mostrant el seu costat més divertit –malgrat que, com la sevillana assegura al principi del repte, «aquest vídeo es farà viral»–, totes dues revelen què és el que més odien de l’altra i surten al descobert els defectes de Victòria Frederica que aconsegueixen treure de polleguera la seva fidel escudera.

«Odio...»

 «Odio que que digui: ‘Vic, fes això’. I diguis: ‘Sí, ara ho faig’. I mai ho facis»; «Odio que la Vic sigui molt vaga i que no camini. El màxim que camina... És que no hi ha màxim. No camina»; «Odio que tingui roba acumulada que no utilitza i quan la descobreixo i me la vull adjudicar em diu que ara li agrada a ella», o «Odio que tu no engreixis i jo engreixo el meu i el teu», ha confessat Rocío Laffón mentre la neboda de Felip VI, somrient, ha aguantat aquesta pluja de ‘clatellades’ amb resignació.

@rochilaffonCoses que odio de la meva millor amiga♬ so original – Rochi Laffón Molina

Notícies relacionades

 Però, a més de ‘vaga’, una mica ‘egoista’ i amb afició al menjar porqueria –una cosa que la mateixa Vic reconeix, que diu a la seva amiga que odia d’ella que mai vulgui menjar aquest tipus d’aliments–, si hi ha una cosa que treu de polleguera la seva inseparable escudera és la impuntualitat de la germana de Froilà: «Odio que siguis tan impuntual, arribes als llocs tard per vici».

 Un repte gràcies al qual coneixem una miqueta més la neta del rei Joan Carles, la qual, als seus 20 anys, té cada vegada més projecció mediàtica i s’està convertint en una de les ‘influencers’ del moment i la qual, per cert, també ha arrasat a Roma presumint d’abdominals amb un ‘look’ casual i a l’última que ja acumula milers de ‘likes’ a Instagram, en què ja té més de 220.000 seguidors.