Crisi sentimental

Així s’ha quedat Anabel Pantoja després de trencar amb Yulen Pereira

1
Es llegeix en minuts

Yulen Pereira hauria sigut infidel a Anabel Pantoja amb la model Melania Puntas i, després de tot el mes planejant-ho, hauria trencat la seva relació just després que la ‘influencer’ tornés a Espanya després d’acompanyar la seva tia Isabel Pantoja a la seva gira per Amèrica del Nord. Així ho ha explicat aquest diumenge a ‘Fiesta’ Amor Romeira, que a més ha revelat que la sevillana no tenia ni idea de la presumpta deslleialtat i s’hauria quedat destrossada a l’assabentar-se’n.

 Una autèntica bomba sobre la qual els protagonistes guarden silenci, tot i que tots dos han esborrat les imatges de l’altre a les seves respectives xarxes socials, cosa que sembla confirmar que la seva ruptura és definitiva.

Un sopar

 Mentre Anabel es refugia a Sevilla a casa de la seva mare, Merche Bernal, l’esgrimidor hauria deixat el pis que compartia amb la neboda d’Isabel Pantoja i ha tornat a la casa familiar als afores de Madrid, on aquest diumenge ha organitzat un sopar amb el seu entorn més pròxim per veure la primera gala de ‘Connexión Honduras’ i els primers dies d’Arelys Ramos a ‘Supervivientes’.

 Malgrat que Yulen no s’ha deixat veure, sí que hem vist alguns dels seus amics recollint diverses comandes de menjar a domicili, sense pronunciar-se sobre la ruptura de l’esportista i la ‘influencer’ i sobre la seva suposada deslleialtat amb Melania Puntas.

Notícies relacionades

 La seva cosina Patricia –que a més és una de les millors amigues de l’esgrimidor– ha sigut l’encarregada de revelar com es troba Yulen: «Està tranquil, tot està bé» ha assegurat, evitant confirmar si és cert que ha trencat amb Anabel després d’una infidelitat i si la ruptura és definitiva.