Divorcis i matrimonis

Ainhoa Armentia – Iñaki Urdangarin: ¿boda a la vista?

2
Es llegeix en minuts

 El divorci de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin pot estar cada vegada més a prop. Malgrat que en principi es va donar per fet que la ruptura no es formalitzaria fins que la seva filla Irene complís la majoria d’edat al juny per poder firmar-lo davant notari i no en un jutjat, l’exduc de Palma voldria accelerar els tràmits i aquesta setmana pot haver viatjat a Madrid, com assegura la periodista Marisa Martín Blázquez, per reunir-se amb responsables de casa reial tant a nivell jurídic com fiscal per dissoldre al més aviat possible el seu matrimoni amb la germana del rei Felip VI.

 En joc, una important quantitat de diners –segons Juan Luis Galiacho, entorn de 25.000 euros– que Iñaki rebria mensualment de la seva exdona per garantir que visqui còmodament i que formaria part d’un pacte de silenci pel qual el vitorià no parlaria mai ni del seu matrimoni ni de la família reial.

 Però, a més de per necessitat econòmica, ja que no té treball conegut, s’especula que l’exjugador d’handbol voldria formalitzar ja el seu divorci per poder contraure matrimoni amb Ainhoa Armentia. És l’únic impediment, ja que, com publica la revista ‘¡Hola!’, la seva parella ja va dissoldre formalment el seu matrimoni amb Manuel Ruiz fa mesos.

Un pas més

 L’analista comptable va estar casada 19 anys amb el pare dels seus dos fills i, després d’un de crisi i coincidint amb l’aparició d’Urdangarin, va prendre la decisió de separar-se i d’emprendre una nova vida amb l’encara marit de la infanta Cristina.

 Ara, després d’un any de relació, Iñaki i Ainhoa s’estarien plantejant, segons certs mitjans de comunicació, fer un pas més en la seva història d’amor i contraure matrimoni. Per això el pare de Pablo Urdangarin té tanta pressa per formalitzar el seu divorci.

 Informacions sobre les quals hem preguntat a la nòvia de l’exduc de Palma, que, amb molt bon humor i assegurant que està «molt bé», ha evitat parlar del seu divorci de Manuel Ruiz ni donar-ne detalls.

Notícies relacionades

 «No tinc res a dir, de debò», ha confessat amb un somriure Ainhoa quan li hem preguntat per una possible boda amb Urdangarin, sense desmentir que estiguin pensant a donar-se el sí vull una vegada el vitorià dissolgui la seva unió amb la infanta Cristina.

 Molt discreta i sense dissimular un gest d’estranyesa, l’analista ha reconegut que no té ni idea de l’elevada quantitat de diners que la filla del rei Joan Carles pagarà a Iñaki a canvi del seu silenci: «No en sé res. Gràcies. Bon dia. Que tinguis un bon dia».