Televisió

Juan del Val i Núria Roca destapen una intimitat de la seva convivència

  • Núria Roca respon quan li pregunten si és fidel a Juan del Val

Juan del Val i Núria Roca destapen una intimitat de la seva convivència

Jeosm

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El morbo sempre acompanya un programa com La Roca, al qual la parella d’escriptors formada per la presentadora Núria Roca i el seu marit, Juan del Val, tenen acostumada la seva audiència a les divertides anècdotes que tots dos comparteixen en el dia a dia de la seva relació.

Notícies relacionades

Aquesta vegada, tot ha començat amb l’acusació de la presentadora sobre la resta dels seus companys: «El càtering del programa, a casa en tupper per a sopar», ha fet broma la periodista valenciana. Ràpidament, el col·laborador Berni Barrachina ha replicat que ella es menja els xiclets de la redacció «de sis en sis», una cosa que Roca no ha pogut negar: «Això és veritat», ha reconegut sota l’argument que és una persona «ansiosa».

Just en aquell moment, Del Val ha intervingut per recordar el curiós costum de la seva dona: «Quan fumaves, et fumaves tot el meu tabac», ha afirmat el madrileny davant les cares de sorpresa de la resta de col·laboradors de la taula. Després de mirar de canviar de tema sense gaire èxit, Roca no ha tingut més remei que donar explicacions: «L’hi robava, l’hi robava», ha admès.